Survivor Romania 2021. Reactia mamei lui Jador cand si-a vazut fiul tavalindu-se de durere : "Trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 10:35
Mama lui Jador, prima reactie cand l-a vazut pe Jador tavalindu-se de durere

Mama lui Jador a facut declaratii in premiera despre ce a simtit in momentul in care si-a vazut fiul daramat de durere la Survivor Romania 2021.

Mama lui Jador, doamna Simona Dumitrche, a marturisit din capul locului ca nu a fost de acord cu participarea fiului ei, Jador la Survivor Romania 2021 deoarece stie ce probleme de sanatate are si nu si-ar fi dorit sa ajunga in punctul in car ee acum Faimosul. Doamna Simona a mai spus ca fiul ei este foarte ambtios si nu se lasa pana nu obtine ceea ce isi propune, dovada stand si parcursul lui de pana acum la Survivor Romania 2021.

Reactia mamei lui Jador cand si-a vazut fiul accidentat grav la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce a aparut pe contul de socializare al lui Jador la cateva zile dupa ce Faimosul s-a accidentat grav la Survivor Romania 2021

 

Intrebata cum a facut fata imaginilor in care Jador a acuzat dureri foarte mari abdominale si plecatul lui cu ambulanta de pe teren, apoi accidentarea foarte grava la genunchi cand a fost nevoie sa fie scos din apa de catre mai multi

coechipieri si de medic, doamna Simona a declarat ca, cu greu a rezistat sa se uite la asemenea cadre si i-a crescut si tensiunea:" Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu. Sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania 2021. Mama lui Jador, probleme mari de sanatate dupa ce si-a vazut fiul accidentat

Citeste si: Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

El e un băiat foarte ambițios, el cedează atunci când nu mai poate, el cedează singur. El e ca un erou. Nu-mi găsesc cuvintele să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni să trăiască cum trăiesc eu.

Și în situația de acolo, nemâncat, și îl văd cum doarme, cât e de slab, ce păr mare are în cap. Arată ca un Tarzan.  Eu i-am zis, măi mamă, nu te duce, că faci foamea acolo. Nu e o tragedie că a slăbit, dar să nu se îmbolnăvească, că de îngrășat are timp.” Si Jador a recunoscut ca a mai facut foamea la viata lui, insa ca la Survivor Romania 2021 niciodata si toate eforturile lui se indreapta in competitie pentru a castiga cat mai multa mancare.
Aceeasi problema o are si Culita Sterp. Daniela Iliescu, iubita lui a recunoscut ca aceasta este cea mai mare provocare pentru Faimos deoarece niciodata, cantaretului nu i-a placut sa stea fara mancare si somn.