Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 martie 2021 - VIDEO Noi surprize din partea lui Teo Trandafir și Bursucu!

Autor: Andrei Ionescu
Teo Trandafir și Bursucu

Ediția de astăzi a emisiunii de divertisment Teo Show se anunță foarte interesantă. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă cu noi invitați surpriză, ca de obicei, la îndrăgitul show de divertisment Teo Show.

Vor fi noi subiecte interesante astăzi și veți vedea vedete pe care cu siguranță ardeți de nerăbdare să le urmăriți.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Printre invitații de astăzi se numără și vedeta noastră Mihai Mitoșeru.

Vedeta Kanal D a trecut prin momente dificile, mama sa, Camelia Mitoșeru fiind operată de curând. Din fericire lucrurile se îndreaptă spre bine pentru Camelia Mitoșeru, care se reface acum după intervenția chirurgicală.

Mihai Mitoșeru ne va da cele mai proaspete vești despre cum se simte mama sa, dar va dezvălui și alte aspecte din viața lui.

La deja cunoscuta rubrică "Ralu și Bote", cu Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, îi vom vedea pe Cătălina Grama și Paul Ipate, Codruța și Valentin Sanfira, Emily Burghelea și Andrei și Mario Fresh și Alexia

Eram. Vom vedea ce vor avea de spus experții în vestimentație despre ținutele acestor vedete. După cum știm, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt recunoscuți că spun lucrurilor pe nume și nu menajează pe nimeni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe cine veți mai vedea astăzi la Teo Show

Îi vom mai vedea astăzi la Teo Show pe îndrăgiții prezentatori ai matinalului de la Radio Impuls, Orlando și Țibulcă, vom vedea imagini de la cununia Codruței cu Valentin Sanfira și îl vom mai vedea și pe celebrul manelist Vali Vijelie, care a făcut senzație recent în Zanzibar.

Emisiunea Teo Show face parte din programul Tv al postului de televiziune Kanal D  și este una dintre cele mai îndrăgite din România.

Sute de mii de telespectatori o urmăresc zilnic și nu de puține ori emisiunea a fost lider absolut de piață.

Kanal D transmite de luni până vineri, de la ora 15:00, Teo Show. Dacă doriți să vedeți emisiunea Live Video Online, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați https://www.kanald.ro/live.html  și să vă bucurați de show-ul de divertisment oferit de Teo Trandafir și de Bursucu și de surprizele îndrăgiților prezentatori TV. 

Nu uitați: o nouă emisiune foarte interesantă Teo Show astăzi, de la ora 15:00!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 8 martie 2021- VIDEO Surprize uriașe din partea lui Teo Trandafir și Bursucu de 8 Martie!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.