Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 10 martie - VIDEO. Doi soți divorțează, iar mama soțului plătește un detectiv să afle lucruri compromițătoare!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 mar 2021, 11:45
Bătrâna și detectivul
Sursa: captura video Kanal D

Episodul 403 din "În căutarea adevărului", difuzat astăzi de la ora 13:00, se anunuță extrem de interesant! Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

După ce am făcut ieri cunoștință cu doi soți care se înșelau unul pe celălalt, astăzi vom urmări o altă poveste a unei căsnicii eșuate.

În centrul acțiunii nu se află însă soții, ci mama soțului, care face și desface lucruri.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia plătește un detectiv care să îi urmărească nora și să afle lucruri compromițătoare despre ea.

Se pare că bătrâna are o istorie cu întreaga familie întrucât atunci când merge să își vadă nepoata aceasta nu vrea să discute cu ea.

"Hai, mamaie, că mi-a fost dor de tine", îi zice bătrâna, dar fata e fermă: "Nu mai avem ce să discutăm".

O vom cunoaște și pe soția care se pregătește de divorț și care afirmă clar că nu vrea să iasă din această căsnicie fără niciun ban, ea părând că se află la al doilea mariaj și că în urma primului nu s-a

ales cu nimic.

Bătrâna râde de fiul ei!

Soția află că bătrâna a plătit un detectiv și râde de suma oferită de aceasta. "Doar atât valorez eu?", întreabă femeia.

Bătrâna încearcă să manipuleze pe toată lumea, mai ales pe propriul ei fiu. Ea încearcă să îl convingă pe acesta că cea de care divorțează încearcă să îl păcălească.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Râd de tine", îi spune, la un moment dat, bătrâna fiului ei.

Veți vedea cum se va încheia această poveste plină de suspans doar urmărind, de la ora 13:00, la Kanal D emisiunea prezentată de Ernest.

Ca de fiecare dată vom avea binecunoscuta confruntare, la care vor participa toți cei implicați, alături de prezentatorul emisiunii, Ernest.

Și, așa cum deja v-ați obișnuit, adevărul va ieși întotdeauna la suprafață!

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00, la postul nostru de televiziune. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil la ora la

care este transmisă emisiunea.

Emisiunea prezentată de Ernest este una dintre cele mai vizionate din România, nu de puține ori fiind lider absolut de piață pe tronsonul ei orar.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 9 martie- VIDEO. Doi soți se înșală reciproc, iar unul din ei primește o veste tulburătoare!