Survivor România 2021. Ana Porgras a spus care este motivul pentru care a renunțat la gimnastică: "A fost o decizie..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 12:40
Ana Porgras a dezvaluit care este motivul pentru care a renunțat la gimnastică.

Ana Porgras a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la gimnastică la vârsta de 18 ani.

Ana Porgras este concurentă la "Survivor România 2021" și una dintre cele mai apreciate din competiție. Faimoasa a mărturisit într-un interviu pentru Viva, care este motivul pentru care a renuțat la gimnastică. 

Citeste si: Drama Anei Porgras inainte de a deveni campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

Motivul pentru care Ana Porgras a renunțat la gimnastică

Ana Porgras a povestit în interviul pentru Viva că a trecut prin foarte multe momente grele în perioada în care se antrena pentru Olimpiade, însă unul dintre celele mai grele a fost în momentul în care a renunțat definitiv la gimnastică. 

"Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta.

Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă.

Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă", a povestit Ana Porgras.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras! Starlin si Jador s-au incaierat in timpul Jocului de Recompensa! Cine i-a despartit?

Mai mult, concurenta de la Survivor România 2021 a povestit că totul a început de la o simplă joacă, iar mama sa a decis să o ducă la gimnastică. 

"Aveam patru-cinci ani și mă jucam afară, cu copiii și, dintr-o joacă, m-am pus în poziția sfoară, mi s-a părut lejer. I-am arătat și mamei ce pot să fac, a vorbit cu o prietenă, și aceasta a sfătuit-o să mă ducă la gimnastică.

A găsit o sală în Galați și, când am intrat prima dată acolo, am urcat pe bârnă, aparatul care mi-a plăcut cel mai mult. A meritat sacrificiul, chiar dacă nu mai aveam timp de copilărie.", a dăugat Faimoasa.

Ana Porgras, concurentă la Survivor România 2021

Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii româneşti, Ana a decis să spună "DA" provocării "Survivor România", deoarece se consideră o persoană puternică.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cum arată topul celor mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici

"Mereu m-am uitat la emisiuni de genul acesta. M-am gândit adesea dacă aș putea să fac față unui astfel de show. Îmi place să cred că da. Am foarte multă răbdare cu oamenii, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Dacă văd că nu am cu cine, mă retrag. Pentru „Survivor România am forța fizică necesară, sunt tolerantă și transform situațiile în favoarea mea, chiar dacă nu sunt.", a spus Ana Porgras.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.