Zanni, dezvăluiri incredibile după ce a fost nominalizat de Elena Marin în Consiliu: ”Aici se joacă o carte...” Faimosul a spus totul despre coechipiera sa

Autor: Madalina Maftei
Zanni, dezvaluiri dupa nominalizare

Zannidache s-a numărat printre cei propuși spre eliminare la consiliul de săptămâna trecută, iar cea care l-a propus a fost nimeni altă decât rivala sa Elena Marin. Faimosul a făcut primele dezvăluiri după consiliul de eliminare.

Zanni nu se aștepta ca Elena Marin să iasă pe primul loc în preferințele publicului, dar mai ales ca el să fie propus spre eliminare. Faimosul a făcut dezvăluiri incredibile despre coechipiera sa Elena Marin.

Zanni a spus totul despre nominalizarea Elenei Marin

Războiul dintre Zanni și Elena Marin continuă și nu dă semne că s-ar sfârși prea curând. Surpriza cea mai mare a fost la consiliul de eliminare.

Elena Marin a ieșit pe primul loc în preferințele publicului și i-a revenit decizia de a propune un coechipier din echipa sa spre eliminare. Faimoasa nu a stat prea mult pe gânduri, iar decizia ei a fost nimeni altul decât cel care îi face zile fripte de ceva timp, Zanni.

Zanni nu se aștepta ca Elena Marin să iasă favorita publicului, este de părere că se joacă un joc pe care el nu l-ar putea juca niciodată.

Faimosul a mai spus că în ochii Elenei s-a putut vedea dorința de a-l elimina din competiție.

” Aici se joacă o carte pe care n-aș putea să o joc...Eram puțin așa...bă, fii atent fata asta m-a băgat un pas la eliminare, nu pot să zic, nu o uram, când a făcut treaba asta mă privea într-un fel și am simțit foarte clar că ea își dorea ca eu să ies.

Mi-a aruncat o privire d-aia de duel: A te credeai deștept Zannidache. Nu pot să zic că e prost jucat, aia e atâta timp cât m-a făcut, mă simt făcut din orice punct de vedere, la un pas ca să fiu afară, deja mă gândeam cui să-i dau pătura mea.”, a spus Zanni după ce a fost propus spre eliminare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 11 martie 2021- VIDEO. Zanni continuă războiul cu Elena Marin!

Faimosul a dezvăluit că o parte din el este pregătită de duel, iar alta îi spune că ar trebui să o lase pe Elena Marin să-și facă show-ul.

”Nu pot să ma victimizez, să dramatizez, știu în ce m-am bagat aici, pentru lucruile care se întâmplă aici știm cu toții că în viața reală nu te ajută cu nimic să dramatizezi, să victimizezi...Ea

m-a provocat, prima oară m-am abținut pentru că știu că nu e bine să te cerți cu o femeie și a doua oară când m-a provocat am fost eu însumi...am zis gata”, a mai spus Zanni.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.