Maria, in lacrimi dupa despartirea de Marinescu! "Eu nu pot sa-i zic ca-l vreau cand el vorbeste asa!" Urmariti o editie emotionanta Puterea dragostei, vineri, 12 martie, de la 11:00 si 17:00!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2021, 19:19
Marinescu de la Puterea dragostei Foto(7)
Marinescu si Maria in camera rosie, incercand sa mai dea o sansa relatiei lor!

Maria renunta la orgoliu si izbucneste in lacrimi amare dupa ce Marinescu o respinge definitiv in camera rosie! Aflati ce se va intampla!

Vineri, 12 martie, se anunta o noua editie Puterea dragostei plina de momente tensionate, gelozii, conflicte, dar si clipe extrem de emotionante ai caror protagonisti sunt chiar Maria si Marinescu, cei care au decis sa isi spuna adio, in ciuda faptului ca pana nu demult declarau ca isi doresc sa formeze un cuplu puternic si sa cladeasca impreuna o poveste frumoasa de iubire.

Nu vor lipsi in editia de vineri a show-ului matrimonial Puterea dragostei nici momentele tensionate, asta pentru ca apar mereu noi detalii de culise despre unii dintre concurenti, care starnesc gelozii, dispute si chiar mari

conflicte.

Maria izbucneste in lacrimi, dupa ce este respinsa de Marinescu in camera rosie!

Desi vor incerca sa isi mai dea o sansa si vor merge impreuna in camera rosie pentru a discuta intre patru ochi despre problemele, geloziile si neintelgerile care i-au determinat sa se desparta, Maria si Marinescu nu vor reusi se pare sa ajunga la un numitot comun nici de aceasta data.

Mai mult decat atat

"Stii foarte bine ca nu sunt genul de barbat care sa-ti satisfaca tie nevoile materiale, sufletesti si daca vrei mai continui! Nu sunt! Atunci lasa-ma!", ii va spune Marinescu.

La aflarea decizie radicale luata de Marinescu in privinta relatiei lor, Maria izbucneste in lacrimi si paraseste platoul emisiunii, mergand in culise pentru a se calma, alaturi de prietena sa Alexandra.

Intrebata de Alexandra daca inca mai are sentimente pentru Marinescu, Maria dezvaluie printre lacrimi ca il vrea inapoi insa nu poate nici ea sa treaca peste orgoliu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu nu pot sa intru in emisiune si sa-i zic ca-l vreau cand el vorbeste asa!", ii marturiseste Maria prietenei sale, Alexandra, in culise.

Aflati daca Marinescu si Maria vor reusi sa mai dea o sansa relatiei lor sau nu, dar si cum va interveni Rose Marry intre cei doi fosti iubiti, intr-o noua editie incendiara a emisiunii Puterea dragostei, vineri, 12 martie, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 11 martie 2021 – A doua parte- Maria și Marinescu se despart definitiv: "Ignore"

Citeste si: Marinescu si Maria, in pragul despartirii! Andreea, noua concurenta a pus ochii pe Marinescu? Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, joi, 4 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.