EXCLUSIV Jador renunta la Survivor Romania 2021? Mama lui spune in premiera ADEVARUL dupa accidentarea suferita de Faimos

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 14:10
Mama lui Jador, ingrozita dupa accidentarea fiului ei la Survivor Romania 2021

Parintii lui Jador au dezvaluit cu ochii in lacrimi ca momentul accidentarii Faimosului a fost unul crucial pentru el, mai ales ca nici nu pot lua legatura cu fiul lor sa stie exact cum stau lucrurile.

Parintii lui Jador sunt foarte afectati de accidentarea Faimosului la Survivor Romania 2021 si din cauza ca nu pot lua legatura cu fiul lor si nu pot sti multe lucruri despre el, ii darama si mai mult. Mama lui a marturisit cu ochii in lacrimi ca i s-au agravat si unele probleme de sanatate dupa ce a vazut imaginile cu Jador cand a fost scos din apa si urla din toti plamanii de durere.

Mama lui Jador dezvaluie daca Jador va renunta sau nu la Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador la mana lui Culita Sterp? Cine arunca bomba despre relatia celor doi Faimosi de la Survivor Romania 2021:"Este folosit..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am simțit în inimă durerea aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. În afară de Musty… Elena se vedea că simțea durerea lui.  Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el.

E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng.  El nu e misogin. Respectă femeile și spunea că își dorește o femeie așa cum sunt eu. Îl iubesc foarte mult și îmi lipsește enorm. Nu a fost niciodată plecat atât de mult de acasă ”, a dezvaluit mama lui Jador pentru Teo Show.

Mama lui Jador, devastata de accidentarea Faimosului la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Reactia mamei lui Jador cand si-a vazut fiul tavalindu-se de durere: "Trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni..."

Cat despre ceea ce se va intampla cu Jador la Survivor Romania 2021, mama lui a declarat ca Faimosul este foarte ambitios si cu siguranta va pune durerile care il chinuie la spate si va continua competitia:" Durerea pe care el a simțit-o,

am simțit-o și eu. Pe mine m-a durut inima. Cred că se reface foarte greu lovitura aceea. Nu cred că va renunța concurs. E un bărbat puternic și rezistent.  Când a intrat pe traseu și am văzut căzătura, eu mi-am dat seama că nu a îndoit genunchiul… nu am putut să mă uit până la capăt."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.