Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 16, sezonul 1, vineri, 12 martie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din popularul serial "La răscruce", difuzat de Kanal D

Serialul "La răscruce" ajunge astăzi la episodul cu numărul 16. Urmărește "La Răscruce" și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Dramatismul din episodul 15 al serialului "La răscruce" continuă și în episodul de astăzi, de la ora 00:00, la Kanal D.

Vom afla ce se întâmplă cu frumoasa Zeynep, după ce aceasta a fost atacată de către mai mulți oameni înarmați trimiși de dușmanul lui Kadir, Veli.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Veli este determinat să se răzbune pe Kadir.

După ce Kadir a reușit să o salveze pe micuța Aylin din mâinile acestuia, Veli se concentrează pe Zeynep pentru a-i face rău lui Kadir, acesta fiind și motivul pentru care angajează persoane să o atace pe aceasta.

Kadir știe și el că Veli vrea să se răzbune pe el. De altfel, Veli nu este genul de personaj care să îi ierte nimănui nimic. Orbit de ură, personajul este interpretat magistral de actorul turc Onur Saylak.

Serialul "La răscruce" este foarte urmărit de către telespectatori, obținând cifre foarte bune de audiență atât în România, cât și în Turcia.

În centrul acțiunii se află Zeynep Tunc și Kadir Adalı. Actorii turci care îi interpretează, Elçîn Sangu (pe Zeynep) și Kıvanç Tatlıtuğ (pe Kadir) au mai putut fi văzuți la Kanal D într-un alt serial turcesc de mare succes, "În dragoste și în război".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", povestea învierii

"La răscruce" relatează, printre altele, povestea de dragoste a lui Zeynep cu Kadir, care este una a învierii, ca și cea a lui Kadir, de altfel.

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) decide să își pună capăt zilelor atunci când soția și fiica lui își pierd viața într-un atac terorist. Planul lui de a-și pune capăt zilelor nu este, însă, dus la bun sfârșit deși Kadir face, cu adevărat, un accident. El supraviețuiește și își întâlnește fosta iubită, pe Zeynep. De aici totul ia o nouă întorsătură în privința vieților tuturor.

Kadir primește o a doua șansă, la fel cum primește a doua șansă și iubirea lui cu Zeynep.

Cum se va încheia totul veți afla doar urmărind interesantul serial de la Kanal D.

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, de la ora 00:00, după Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM   la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 15, sezonul 1, joi, 11 martie- VIDEO