Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit Faimosul? Culiță a spus tot adevărul!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 15:15
Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi.Culiță a spus tot adevărul!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 este unul dintre cei mai buni și puternici membri ai echipei Faimoșilor. Însă, concurentul nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi.

Ediția de vineri, 12 martie, a fost una incendiară și plină de emoție pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii au lupat pentru imunitate, echipa roșie reușind să câștige meciul. La final, Sebastian a plâns în hohote, iar Culiță a explicat ce a pățit colegul lui.

Citeste si: Survivor Romania 2021. Faimosii se rascoala impotriva Andreei Antonescu:"Ne face psihic...stai ca batranele alea de 80 de ani dupa copaci!"

Sebastian Chitoșcă a plâns în hohote  

Sebastian este un familist convins. Faimosul își iubește familia și nu există clipă în care să nu se gândească la ea, dar mai ales la fratele lui care este bonav. 

În urmă cu ceva timp, fratele lui Sebastian a suferit un accident grav și a stat o perioadă în comă. Nici acum nu s-a recuperat complet, iar sportivul este mereu cu gândul la el, iar faptul că nu știe nimic despre starea lui de sănătate, îi macină sufletul.

Culiță Sterp spune că dorul de casă îl face pe colegul său să fie mai puțin concentrat pe traseu, însă crede că acesta își va reveni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

„Astăzi fiecare a avut probleme lui. Sebi a fost cu moralul la pământ din cauza dorului de cei de acasă, de fratele lui, iubita lui.

Sebi are o prioadă grea și îi vine să plângă pentru că îi e dor de fratele lui, care a stat în comă câteva luni și și-a revenit recent, în decembrie.

Îi e dor de familia lui, dar o să treacă și perioada asta și o să-și revină”,  a spus Culiță Sterp, potrivit Wowbiz.

Sebastian Chitoșcă plânge în hohote la Survivor România

Sebastian Chitoșcă s-a alăturat echipei Faimoșilor la Survivor, alături de fosta gimnastă Ana Porgras. Pentru prima dată de când a ajuns în Republica Dominicană, sportivul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.

El susține că nu a trăit niciodată asemenea sentimente și a izbucnit în plâns de bucurie pentru echipa sa.

Citeste si: Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

„Eram niște crocodili pentru victorie. Eu n-am adus punct, dar am vrut să-mi dau energia de pe margine.

Eu am trăit cu sufletul, am izbucnit în plâns pentru echipă, pentru toată emoția din timpul zilei până la finalul jocului. A fost senzațional.

Emoția care a fost astăzi la joc nu am trait-o niciodată în 28 de ani și am avut meciuri în viața mea. Și cu viața și cu fotbalul. Survivor e un lucru unic în viață, mi se face pielea de găină. Suntem oameni, avem simțuri și aici le-am descoperit pe toate.

Gândurile te fac să-ți pieri cumpătul, mă credeam opersoană tare, am plâns de trei ori în viața mea, prima când a fost în comă fratele meu și a deschis ochii după o lună, a două oară când am vorbit despre fratele meu și a treia oară aici. Mă consideram puternic, dar viața mea nu era atât de emoționantă până azi”,  a declarat Sebi Chitoșcă.