Romina de la Războinici, luată peste picior de Faimoși: ”Tu trebuia să fii nominalizată...”

Autor: Madalina Maftei
Romina luată peste picior de Faimoși

Romina a fost luată peste picior de mai mulți concurenți din echipa Faimoșilor, după ce a fost învinsă pe traseu de Ana Porgras. Războinica a încercat să fie indiferentă, în ciuda vorbelor care i s-au aruncat.

Romina este cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Parcursul ei în competiție oscilează de la un joc la altul. Al doilea joc de imunitate a început în forță în Republica Dominicană, atăt Faimoșii, cât și Războinicii își doresc cu ardoare să câștige totemul de imunitate. Jocul de astăzi este unul extrem de complex, iar Romina a fost luată peste picior de adversarii săi pentru că nu a reușit să ducă duelul la capăt.

Romina, luată peste picior de Zanni la Survivor România 2021

Al doilea joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România este unul extrem de dificil, se desfășoară exclusiv pe apă, iar punctul forte al concurenților trebuie să fie echilibrul pentru a nu cădea în apă. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să dea totul pentru a câștiga cea de-a doua imunitate a săptămânii. Echipa care va pierde acest joc va fi nevoită să nominalizeze un coechipier.

Primul joc de imunitate a fost câștigat de Faimoși, iar Războinicii au fost nevoiți să facă prima nominalizare a săptămânii, cel propus spre eliminare este Albert.

Traseul de astăzi este plin de provocări, concurenții trebuie să-și țină echilibrul pe un cilindru de lemn care se rotește de-a supra mării. Romina nu a reușit să ducă duelul cu Ana Porgras până la capăt, Războinica a plonjat în apă de două ori, iar punctul i-a revenit Faimoasei.

Zanni a luat-o peste picior pe Romina.

Citeste si: Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

Zanni:”Romina, tu trebuia să fii nominalizată, nu Albert!”

Romina:”Nu mă interesează ce zici.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni:”Dă toată apa pe care ai înghițit-o afară, că știm că ai înghițit mult!”

Romina:”Păi, și ce dacă, dacă n-am făcut un traseu, restul înseamnă că nu am făcut bine.” 

Sebi:”Ești bombă pe traseu, Romina, nu te lua după Zanni.”

Romina:”Nu mă interesează oricum.”

Băieții au fost puși pe glume la cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, Romina a fost luată peste picior, în urma traseului pe care nu a reușit să-l ducă până la capăt și a căzut în apă.

Citeste si: Sindy, adevărul despre nominalizarea lui Albert la Survivor România 2021. Războinica a făcut dezvăluiri incredibile:”Oricum nu era de salvat...”