Sebastian Chitoșcă, mărturisiri incredibile despre Andreea Antonescu la Survivor România 2021. Faimosul a rupt tăcerea: ”a fost periculoasă și bine informată...”

Autor: Madalina Maftei

În echipa Faimoșilor tensiunile nu dau semne că se vor opri prea curând, prietenia dintre Andreea Antonescu și Elena Marin este ca o piedică pentru restul coechipierilor. Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea și a spus lucruri incredibile despre Andreea Antonescu.

Prietenia dintre Andreea Antonescu și Elena Marin nu este văzută prea bine de restul concurenților din echipa Faimoșilor. Concurenții sunt de părere că Elena o trage pe Andreea după ea și îi bagă tot felul de lucruri în cap pentru a o întoarce împotriva lor. Sebastian Chitoșcă a spus totul despre Andreea Antonescu.

Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri despre Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a fost directă cu coechipierii săi de când a intrat în competiția Survivor România 2021, aceasta a preferat să le spună totul în față, dovedind că este asumată.

În ediția de aseară Faimoasa i-a abordat pe o parte dintre colegii ei, pe motiv că aceștea folosesc apelative la adresa ei când nu este prin preajmă. Aceste informații au fost insuflate Andreei de către Elena, iar băieții s-au revoltat la auzul acestor acuzații. Un scandal monstru a pornit în tabăra Faimoșilor, Culiță, Zanni și Sebi fiind acuzați pe nedrept de Andreea. Băieții sunt de părere că Elena i-a băgat aceste lucruri în cap pentru a destrăma echipa.

Andreea a fost propusă spre eliminare în consiliul de aseară, nefiind o surpriză pentru ea, se aștepta ca întreaga echipă să o nominalizeze. Sebi nu are o părere prea bună despre Andreea Antonescu, mai ales după acuzațiile pe care i le-a adus, spune despre Faimoasă că este o falsă și că a fost informată de la început de ceea ce se întâmplă în echipa lor.

”Andreea a fost periculoasă și bine informată de tot ce se întâmplă de când a venit, nu s-a dat prietenă cu Nemeș în prima săptămână, de ce?, pentru că știa că o să o voteze în a doua săptămână, acum de când se știu și vorbesc ele două, că voturile se duc către mine la amândouă și ți-am spus de ieri că o să am două voturi.

Ai văzut cum se apropia Andreea de Nemeș ca să vorbească cu ele, fac chestii împreună, nu așa tată, nu se fac lucurile astea, nu așa, că ești fals.”, a spus Sebi despre prietenia dintre Andreea și Elena.

Citeste si: Faimoșii au făcut prima nominalizare a săptămânii la Survivor România 2021! Cine a fost propus spre eliminare, alături de Albert de la Războinici?

Deși concurenții din echipa Faimoșilor nu au o părere deloc bună despre Elena Marin pentru că dramatizează din orice. Elena a spus că ea nu a încercat să-i spună nimic Andreei despre tensiunile din grup și nici despre cum sunt concurenții din echipă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”În momentul în care a venit aici am încercat, Andreei, să nu-i spun absolut nimic, oricât de mult ea a vrut să afle despre fiecare și m-a întrebat, am încercat să nu îi spun, într-adevăr i-am povestit un pic din cearta cu Zanni, lucru pe care și el l-a făcut, am văzut că a luat-o deoparte și ea a venit și mi-a spus, în rest am încercat să nu spun și să nu-i formez o părere în legătură cu un coleg de-al meu”, a spus Elena Marin.

Andreea recunoaște că Elena este cea mai bună prietenă a ei, fiind și singura persoană cu care poate avea o relație liniștită din echipă.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii? Ce echipă va face o nouă nominalizare

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.