Roxana Ghiță, cu gândul la Jador? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta concurenta de la Survivor România 2021

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 mar 2021, 10:48
Roxana Ghiță și Jador de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Roxana Ghiță a petrecut în weekend alături de o parte din Războinicii eliminați de la Survivor România 2021, iar o postare pe care a făcut-o pe instagram a sugerat că este cu gândul la Jador. Ce a dat-o de gol?

Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021, i-a strâns pe Războincii eliminați din competiție în casa lui, iar pentru că întâlnirea a fost un moment important pentru aceștia, totul s-a terminat cu o petrecere în toată regulă. Ce postare făcută de Roxana Ghiță pe instagram a dat-o de gol că este cu gândul la Jador?

Roxana Ghiță nu a uitat de Jador după eliminarea de la Survivor România 2021. Ce a postat pe instagram?

Jador a remarcat-o pe Roxana Ghiță încă de la începutul competiției Survivor România 2021, iar glumele între cei doi au continuat până în momentul în care Războinica a părăsit competiția. Ce a dus-o pe Roxana Ghiță din nou cu gândul la Jador?

În weekendul ce a trecut, Războincii s-au strâns în casa lui Alin Sălăjean, la Cluj. După ce au fost primiți cu câte un pahar de pălincă, foștii concurenți de la Survivor România 2021 au depănat amintiri din cadrul competiției, l-au susținut împreună pe Albert, iar ulterior, aceștia au petrecut pe cinste.

Foștii Războinici au ascultat muzică, au dansat, iar pentru că din playlist nu au lipsit melodiile lui Jador, Roxana Ghiță a considerat că trebuie să marcheze cumva momentul. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 s-a filmat în timp ce dansa alături de colegii ei pe piesele lui Jador și l-a etichetat pe acesta în postare, semn că imediat ce a auzit melodia, gândul ei a zburat la concurentul din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Mesajul transant al Roxanei Ghita:"Nu o sa fiu impreuna cu Andrei Dascalu dupa Survivor Romania 2021!" Care este adevaratul motiv pentru care cei doi nu vor avea o relatie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador nu va putea vedea postarea făcută de Roxana Ghiță, având în vedere că se află în Republica Dominicană și nu are acces la telefonul mobil sau la rețelele de socializare. Jador nu a fost prezent în echipa Faimoșilor nici în această săptămână, având în vedere că s-a accidentat grav la genunchi și primește în continuare îngrijiri medicale de specialitate. Se pare că Faimosul va reveni în competiție în momentul în care va primi acceptul medicului.

În ceea ce îi privește pe Războincii care au părăsit competiția Survivor România 2021 până în prezent, o parte dintre aceștia s-au gândit să își unească forțele pentru a-l susține pe Albert, având în vedere că acesta a fost nominalizat de două ori la rând spre eliminare. Eforturile lor au dat roade, iar Albert nu doar că a ieșit favoritul acestei săptămâni în echipa Războinicilor, ci s-a salvat de la eliminare și a putut face o nouă nominalizare, alegerea lui fiind Sorin.

Citeste si: Roxana Ghita spune cine ar trebui sa castige Survivor Romania 2021. E surprinzator sa vina chiar din partea ei asta!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.