Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 16, sezonul 1, marți, 16 martie 2021 - VIDEO Reyyan, în pericol de moarte!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 16 mar 2021, 17:41
Reyyan este răpită!
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod plin de suspans din Hercai are loc astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Reyyan va fi în pericol de moarte după ce va fi răpită. Miran înnebunește când află că Reyyan a fost răpită, așa că începe să o caute peste tot.

Miran o întreabă pe bătrâna Azize dacă există un alt dușman al familiei Aslanbey, însă pe măsură ce acțiunea se desfășoară, tânărul realizează că tocmai bunica lui ar putea fi cea care a pus răpirea la cale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Azize nu renunță la planul ei de răzbunare asupra familiei Șadoglu, pe care o consideră responsabilă pentru moartea băiatului ei. Bătrâna pune la cale o întâlnire între membri clanului Aslanbey și cei ai familiei Șadoglu, ce se desfășoară cu pistoalele încărcate!

Azize îi face responsabili pe cei din clanul Șadoglu pentru ce li s-a întâmplat lui Miran și Reyyan când cea care a pus la cale toate nenorocirile a fost, de fapt, ea.

Miran o descoperă pe Azize cu o femeie cu care nu avea ce să caute și se gândește că bunica lui ar putea sta în spatele răpirii lui Reyyan. El o și întreabă pe Azize dacă a făcut, cumva, asta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Setea de răzbunare a lui Azize este mult mai importantă pentru bătrână decât fericirea nepotului ei, Miran. Ea este supărată că Miran, odată ce s-a îndrăgostit de Reyyan, nu mai e dispus să lovească familia Șadoglu, cu toate că ea l-a crescut să urască respectiva familie.

Cum se va încheia palpitantul episod 16 aflați doar în această seară, urmărind Hercai la Kanal D, de la ora 20:00!

Hercai, povestea unei iubiri imposibile

Hercai este povestea unei iubiri extraordinare, între Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), o dragoste care se luptă cu toate obstacolele, mai ales cu dorința familiilor lor de a nu-i vedea împreună.

Familiile rivale Șadoglu și Aslanbey au ambele bani, însă și un trecut nu tocmai curat.

Bătrâna Azize își folosește nepotul, pe Miran, ca principală armă în lupta ei personală cu clanul Șadoglu.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să îl urmăriți Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00, adresa   https://www.kanald.ro/live.html.     

Citeste si: Reyyan, in pericol de moarte! Azize pune la cale un nou plan diabolic! Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod din serialul Hercai, de la 20:00, la Kanal D!