Ce relație are Dorian Popa cu Dumnezeu? Este sau nu o persoană credincioasă: „Nu știu dacă mă mint eu singur sau...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 mar 2021, 15:07
Dorian Popa, dezvăluiri despre relația cu Dumnezeu
Sursa: instagram

Dacă multe persoane s-au îndepărat de credință din diferite motive, Dorian Popa nu face parte din această categorie de oameni și nu s-a ferit să spună acest lucru. Ce relație are cu Dumnezeu?

Dorian Popa face parte din noua generație de artiști, este urmărit de o mulțime de tineri și își dorește să fie un exemplu pentru ei. Într-un interviu acordat pentru Radio Impuls, artistul a abordat un subiect destul de controversat și sensibil, mai exact legătura lui cu Dumnezeu. Ce i-a mărturisit Dorian Popa lui Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Invitatul de 12?

Dorian Popa, dezvăluiri despre legătura cu Dumnezeu: „Sunt extrem de încărcat cu...”

Dorian Popa este o persoană foarte credincioasă și a recunoscut acest lucru fără să stea prea mult pe gânduri. Invitat în emisiunea Invitatul de 12 de la Radio Impuls, artistul a povestit că au fost foarte multe momente în care a simțit prezența lui Dumnezeu în viața lui, lucru care i-a întărit și mai mult credința.

Mereu cu zâmbetul pe buze și având o energie molipsitoare, Dorian Popa a dezvăluit că sunt momente când pune accentul mai mult pe latura spirituală, artistul mărturisind că oamenii ar trebui să se apropie mai mult

de Dumnezeu. Artistul s-a declarat dezamăgit de felul în care oamenii au ajuns să se comporte și de răutatea acestora, Dorian Popa fiind de părere că pandemia de coronavirus i-a îndepărtat pe oameni, chiar dacă ar fi trebuit să îi apropie și mai mult.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa? Nu i-a fost rușine să o recunoască: „Ce speriat sunt de...”

„Da, sunt foarte credincios, sunt extrem de încărcat cu, e mult spus cu frica lui Dumnezeu, cu prezența lui Dumnezeu în viețile noastre. Nu știu dacă mă mint eu singur sau pur și simplu este o realitate, dar sunt unii care zic „eh, Dumnezeu, e totul matematică și știință.”

Eu consider că Dumnezeu există și că este foarte atent la ceea ce facem și să știi că mie mi s-a părut că atunci când am sfeclit-o, Dumnezeu m-a apostrofat și atunci când am făcut bine, Dumnezeu mi-a dat înapoi bine, ba chiar mai mult. Da, eu cred că există această prezență supranaturală care ne veghează și care ne urmărește și cred că ar trebui să avem cu toții un boss interior care să ne facă să ne dorim în fiecare zi să fim mai buni pentru că, din păcate, din punctul meu de vedere oricum e o tragedie tot ce
se întâmplă în ultimul timp. E un downgrade al bunătății, un downgrade al altruismului. Mi se pare că se duce totul la vale.”
, a spus Dorian Popa în emisiunea Invitatul de 12 de la Radio Impuls.

Citeste si: Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată