Motivul incredibil pentru care Bogdan Mocanu își ține ascunsă iubita! Adevărul a fost spus: "Pentru că e foarte mișto când…"

Autor: Marina Ionescu
Motivul incredibil pentru care Bogdan Mocanu își ține ascunsă iubita! Adevărul a fost spus.

De ce nu vrea Bogdan Mocanu să se afle cine este iubita sa. Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus tot adevărul.

Bogdan Mocanu a declarat în cadrul unei emisiuni TV motivul incredibil pentru care își ține ascunsă noua iubită. Nimeni nu se aștepta la asta. 

Citeste si: Bogdan Mocanu și tatăl său, asemănare izbitoare. Cum arată tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei? Mesaj incredibil pentru părintele său

De ce își ține Bogdan Mocanu iubita ascusă

Bogdan Mocanu a trecut peste despărțirea de Andra Voloș și are o nouă iubită. Chiar dacă nu a vrut să o arate tuturor, fostul concurent de la Puterea dragostei a spus de ce își ține ascunsă iubită.

Artistul s-a cuplat cu o brunetă focoasă, însă despre care lumea nu știe mai nimic, asta deoarece Bogdan Mocanu preferă să o țină ascunsă.

"Pentru că e foarte mișto când nu poate să vină nimeni să-mi zică că uite am văzut-o cu nu știu cine e. Oamenii care știu despre ea sunt oameni cu coloană vertebrală și nu ar face așa ceva.", a spus Bogdan Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador, comparat cu Florin Salam! Reacția acidă a lui Bogdan Mocanu: "Un frustrat fără personalitate"

Mocanu postează des fotografii cu iubita lui, dar preferă să-i țină ascunsă identitatea, cel puțin pentru moment.

Noua lui iubită arată extrem de bine, așa cum era de așteptat, pentru că și Bogdan petrece multe ore la sala de forță pentru a ajunge la fizicul pe care îl are acum.

Bogdan Mocanu vrea să devină tată

Fostul concurent de la Puterea Dragostei este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui.

Bogdan Mocanu e îndrăgosit până peste cap, dar vrea să-și ducă relația și la alt nivel. Artistul își dorește foarte mult să devină tată în curând, acesta fiind un vis pe care vrea să și-l îndeplinească până la vârsta de 25 de ani, potrivit wowbiz.

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

" Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți.

M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel.", a spus Bogdan Mocanu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.