Roxana Ghiță, adevărul despre conflictul dintre Alin Sălăjean și Musty. Războinica a dat cărțile pe față: ”Musty nu a făcut atât de multe lucruri...”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 mar 2021, 18:29
Roxana Ghita, despre cearta dintre Musty și Alin

Roxana Ghiță, recent întoarsă de la Survivor România 2021 a dezvăluit lucruri incredibile despre conflictul dintre Musty și Alin. Războinica a spus cum au stat, de fapt, lucrurile cu adevărat între ei.

Roxana Ghiță a revenit recent în țară, după ce a fost nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană din motive medicale. Războinica a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile între Alin Sălăjean și Musty la Survivor România 2021.

Roxana Ghiță, adevărul care stă la mijlocul conflictului dintre Alin și Musty

Roxana a mărturisit că nu era în momentul conflictului în camp, deoarece era sub supraveghere medicală, însă Andrei i-a povestit exact cum au stat lucurile în momentul în care conflictul dintre Musty și Alin s-a declanșat. Tânăra a precizat în

primă vază că Musty nu a făcut așa multe lucruri în tabără cum se laudă și că toți au avut sarcini egale. Iar conflictul cu Alin a fost oarecum meritat pentru că și el a făcut extrem de multe lucruri de care aveau mare nevoie în tabară. Alin a făcut uscătorul de rufe și a ajutat la construirea toaletei în sălbăticie, iar Musty pe langă ajutorul oferit la construcții se oferea să taie și cocos.

”Mie nu mi-se pare că Musty a făcut atât de multe lucruri în camp pe cât se laudă. Adică, nu, primele două săptămâni clar ne-a ajutat, ne-a deschis ochii tuturor, dar după toată lumea, adică Musty nu a mai contribuit cu nimic la punerea pereților, primele dăți când s-au pus pereții. Într-adevăr se ducea și tăia cocos, dar nu mergea singur, de tăiat cocos toți știam să tăiem cocos...Dar

făcea lucruri pe care toți le făceam.”, a spus Roxana. 

Citeste si: Roxana Ghiță, cu gândul la Jador? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta concurenta de la Survivor România 2021

Deși Musty îl acuza pe Alin că stătea degeaba, Roxana clarifică situația și spune că toată lumea muncea, nimeni nu stătea, iar ceea ce a spus Musty este fals.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Este fals, pentru că Alin chiar a stat și a construit wc-ul cu Musty, a săpat cu mâinile în nisip, se ducea tăia lemne, a ajutat să facă uscător, adică chiar a făcut și Alin o gramadă de lucruri.”,

a mai spus Roxana.

Roxana a mai mărturisit că Musty se oferea să taie cocos, iar Sorin să aprindă focul și nu lăsa pe nimeni altcineva să facă asta, iar apoi le scotea ochii.

Cearta dintre Musty și Alin era un schimb de cuvinte absurde, ușor amuzante și penibile, pe lucruri de nimic, cum ar fi eu aduc mai multe puncte, eu am mai mulți prieteni, eu vorbesc mai bine, a mai spus Roxana Ghiță.

Citeste si: Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 se apară după ce a fost pusă la punct de iubita lui Sorin: „Nu mințim. Există un motiv pentru care vorbim așa despre el!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.