Rasturnare de situatie in casa Puterea dragostei! O concurenta vrea sa plece din emisiune! "Este alegerea mea sa plec!" Urmariti o editie incendiara joi, 18 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2021, 19:26
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei Foto(8)
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei

Una dintre cele mai indragite concurente de la Puterea dragostei ia o decizie transanta din cauza fostului ei iubit. Aflati ce se va intampla!

Dupa cateva zile extrem de tensionate in casa Puterea dragostei se instaleaza o atmosfera pasnica si chiar nostima, asta pentru ca baietii pun la cale cateva momente de senzatie, menite sa le inveseleasca pe fete si totodata sa aiba un nou prilej de a petrece timp alaturi de ele.
Astfel, in editia de joi, 18 martie 2021, a indragitei emisiuni matrimoniale Puterea dragostei, veti putea urmari cele mai haioase scene de travestii ale caror protagonisti sunt concurentii ce se vor deghiza in cele mai sexy femei si vor defila apoi in fata unui juriu format din fetele din

casa iubirii.
Tot in editia de joi insa nu vor lipsi si momentele tensionate, care vor fi declansate de vechi neintelegeri intre anumiti concurenti, dar si de gelozii duse la extrem, cum va fi in cazul Mariei si a lui Marinescu.

Maria pune piciorul in prag si ii spune lui Marinescu, fostul ei iubit ca vrea sa plece!

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei lucrurile vor capata o intorsatura neasteptata mai ales in partea a doua a emisiunii, cand Maria va pune capat definitiv relatiei sale cu Marinescu.
Desi

au incercat in repetate randuri sa mai dea o sansa relatiei lor, Maria si Marinescu ajung se pare la final si isi vor spune adio definitiv.
Dupa ce il vede din ce in ce mai interesat si mai apropiat de Mariana pe fostul ei iubit, Maria decide sa puna capat oficial relatiei lor si mai mult decat atat tanara afirma ca isi doreste sa plece din emisiune.

"Este alegerea mea sa plec si nu am vrut sa plang sa-ti dau satisfactie tie! Fa ce simti tu si nu mai da inapoi pentru ca unde mergi o sa fie bine!(...) S-a incheiat!", ii spune raspicat Maria lui Marinescu.

Seya se da de gol! S-a vazut intr-un restaurant pe acuns cu Romeo?

Desi se afla de ceva vreme in tatonari cu Romeo, Seya a dat de inteles tuturor pana acum faptul ca nu are de gand sa formeze un cuplu cu acesta si mai mult decat atat aceasta

a inceput sa se apropie chiar si de alti concurenti pentru a-i cunoaste. Insa in editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, aceasta se va da de gol singura, afirmand ca s-a vazut la un restaurant cu Romeo, moment in care toata lumea din casa va incepe sa ii ironizeze pentru ca in sfarsit au recunoscut ca se plac si chiar s-au intalnit in secret.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"S-a impiedicat de mine in restaurant si a zis <<Mama, Seya, pai tu esti aici?>> Si s-a reindragostit, dra Cristina!", a spus Seya.

Aflati ce se va intampla intre Maria si Marinescu, dar si ce noi detalii incitante ies la iveala despre Seya si Romeo, joi, 18 martie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 17 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Comănici, scandal cu Alexandra și Marinescu: "Sunt și psiholog, și psihiatru"

Citeste si: Aya da cartile pe fata! Tanara are inca sentimente pentru un concurent din casa Puterea dragostei desi se afla intr-un cuplu! 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.