Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Aya detonează bomba despre ea și iubitul Alexandrei, Codruț!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 mar 2021, 08:00
Aya, Alexandra și Codruț
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei are loc joi, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Aya aruncă bomba în emisiunea de joi Puterea Dragostei. Ea susține că i-a cerut, Codruț, iubitul Alexandrei, să stea lângă el pe canapea.

Alexandra Cărare izbucnește și intră din nou în conflict cu vechea ei rivală, Aya.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Aya și Alexandra Cărare nu se suportă încă de la începutul sezonului 3.

Cele două s-au certat de nenumărate rânduri și de câteva ori Alexandra Cărare chiar a sărit să o bată pe Aya!

Aya este într-o relație incertă cu Andrei, după ce l-a acuzat pe acesta că s-a văzut cu mai multe fete în afara casei Puterea Dragostei. Acesta a negat vehement. "Pentru Aya am lăsat tot, i-am lăsat pe mama, pe tata, am lăsat afacerea", a susținut el.

Aya i-a dezvăluit, recent, Marianei că îl place în continuare pe Cristian Marinescu, cu care a fost o perioadă scurtă. "Nu pot să-l iau acum, că am cuplu", i-a spus Aya Marianei, invitând-o pe aceasta să se cupleze cu el. 

Marinescu are, la rândul ei, un statut complicat în casă. El și Maria s-au despărțit, însă se țin în continuare în brațe și pare că au sentimente unul pentru celălalt.

Distracție la Puterea Dragostei: băieții se deghizează!

Nu va fi doar o emisiune tensionată joi, la Puterea Dragostei, ci vom vedea și momente amuzante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Codruț și Romeo se vor deghiza în concurente și le vor transmite celor de acasă că îi așteaptă, să vină pentru ele.

Fetele se vor distra copios când îi vor vedea pe cei doi. Romeo chiar îl va pupa pe Codruț, spre amuzamentul tuturor.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Puterea Dragostei este la cel de al treilea sezon la Kanal D. Reality-show-ul este urmărit zilnic de foarte mulți telespectatori, atrași atât de poveștile de dragoste din casă, cât și de distracția și certurile acestora din competiție.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Bogdan Mocanu își ține ascunsă iubita! Adevărul a fost spus: "Pentru că e foarte mișto când…"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.