Kadir, la un pas de a descoperi secretul lui Veli! Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor Romania", la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2021, 21:33
kadir din la rascruce Foto(7)
Kadir continua sa lupte impotriva lui Veli, pentru a afla detalii pretioase despre mama sa.

Kadir si Zeynep descopera ce se ascunde in spatele strategiilor lui Veli. Aflati ce se va intampla in serialul "La rascruce"!

"La rascruce" este un serial turcesc de exceptie care a cucerit telespectatorii din Romania, inca de la primele episoade difuzate la Kanal D, in fiecare joi si vineri, dupa emisiunea "Survivor Romania".

Productia "La rascruce" prezinta o poveste remarcabila realizata dintr-o combinatie impresionanta de intrigi, rasturnari de situatie, actiuni la limita, razbunare crunta, devotament, rivalitati, dar si tradari neasteptate. Toate acestea sunt puse in scena magistral de personaje puternice, ce sunt interpretate de actori celebri si foarte apreciati in Turcia, dar care au devenit cunoscuti in lumea intreaga.

Astfel, serialul "La rascruce" readuce in prim plan doi celebri actori turci, Kıvanç Tatlıtuğ (in rolul lui Kadir)  si Elçîn Sangu (in rolul lui Zeynep), care au mai incantat publicul din Romania si alte productii de succes, cu ani in urma, in serialul "In dragoste si in razboi", difuzat la Kanal D. Acestia formeaza un cuplu reusit in serialul La rascruce, unde vor lupta neincetat pentru dragostea lor, dar si pentru linistea si pacea familiei lor.

Ce se intampla in episodul de vineri, 19 martie, din serialul "La rascruce"?

Serialul "La rascruce" a debutat cu o intriga cutremuratoare care i-a tinut pe telespectatori cu sufletele la gura. Actiunea serialului a fost declansata de un cumplit accident, o coliziune teribila, in urma careia cei patru protagonisti ai serialului, Kadir, Zeynep, Kerem si Cemre s-au regasit dupa multi ani si au decis in cele din urma sa lupte impreuna impotriva dusmanului lor comun, Veli.

Dupa multe sacrificii, Kadir a reusit sa o recupereze pe micuta Aylin din mainile lui Veli, acesta si-a indreptat atentia catre capturarea si pedepsirea dusmanului sau de temut. Insa totodata Kadir si-a promis ca nu va renunta nici la cautarea mamei sale, despre care doar Veli stia unde se afla.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp, Veli va pune la cale noi planuri de razbunare impotriva lui Kadir, atacandu-l din nou acolo unde ii cunoaste punctele sensibile si vulnerabile. Barbatul incearca din nou sa ia legatura cu Zeynep, pentru care a facut deja o pasiune bolnava si recurge la un nou santaj emotional. Fara sa stea pe ganduri, Zeynep merge sa se vada cu Veli, in speranta ca va reusi sa descopere noi detalii importante despre mama lui Kadir.

Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod plin de suspans din serialul "La răscruce", imediat dupa "Survivor Romania", la Kanal D! 

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 16, sezonul 1, vineri, 12 martie- VIDEO

Citeste si: Kadir din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai bine platiti actori din Turcia! Iata ce ascensiune spectaculoasa a avut celebrul Kivanc Tatlitug!