Survivor România 2021. Jador si Sorin, pe punctul de a sari la bataie. Razboinicul, acuzatii grave:"Esti un terminat si prefacut..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 20:00
Conflict de proportii intre Jador si Sorin la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Jador si Sorin, conflict de proportii la Survivor Romania 2021 dupa revenirea Faimosului in echipa lui. Chiar daca nu poate intra pe teren, Jador ii incurajeaza de pe margine pe coechipierii lui.

Jador si-a facut intrarea triumfala in cadrul editiei de aseara de la Survivor Romania 2021, insa nu oricum, ci in carje deoarece piciorul lui a fost imobilizat si a fost nevoie ca Faimosul sa aiba repaus total. Insa, Jador nu s-a vaitat prea mult pentru ca timp de doua saptamani a avut timp destul sa faca baie si...sa citeasca o carte. Bineinteled ca Faimosii s-au bucurat teribil sa il revada, insa deocamdata el nu va intra pe teren avand in vedere ca problemele de la picior inca nu ii permit sa fie convocat in cadrul jocurilor din competitia

Survivor Romania 2021.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Sorin si Jador, la un pas de bataie in timpul Jocului de Imunitate

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

"Musty a ieșit... și Romina! Doamne! Sorine, vezi că e joc cu apă, ți-e rău azi. Sorine, a plecat nevasta (Musty).

Cine te mai iubeste pe tine?!Am câteva probleme! Eu am cerut doctoriță, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul) niciodată. Si stomacul, si spatele si piciorul... nu stiu ce mai urmeaza. Vreau o asistenta cu sufletul mare! Am început să citesc de plictiseală. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturuga. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun."
, a spus ironic Jador cand a intrat pe teren in aplauzele Faimosilor.

In timpul Jocului de Imunitate, Faimosii au beneficiat de ajutorul lui Jador insa de pe banca, nu si in teren. De aici nu a fost mult pana cand s-a reaprins scanteia razboiului dintre el si Sorin. Putin a lipsit ca cei doi sa nu se ia la bataie, insa au reusit sa se stapaneasca si sa treaca doar la atacuri verbale si reprosuri destul de urate.

Jador i-a reprosat lui Sorin ca ar face orice sa elimine oamenii buni din competitie din echipa lui: "Ai incercat sa dai oamenii buni afara din echipa..." Insa Sorin nu s-a lasat si i-a dat replica:" Esti un terminat si un prefacut. N-ai nimic la picior. Si daca pierd, eu macar intru..." 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA 2021.Sorin, jigniri grave la adresa lui Jador

Citeste si: Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor! Albert, pus la zid de colegi: "Esti un baietel neasumat"

In momentul cand Jador i-a reprosat Razboinicului ca da oameni buni afara s-a referit cel mai probabil la situatia cu Albert care de doua saptamani la rand este nominalizat spre eliminare de majoritatea Razboincilor in frunte cu Sorin si Mellina care si de aceasta data recunoaste ca :"Sorin o sa-l voteze in continuare pana o sa iasa, ce sa

faca?"

Sorin, Mellina si Andrei Dascalu par ca deja isi pun la punct strategia pentru a castiga Jocul de Imunitate si se bazeaza pe faptul ca Faimosii sunt epuizati si nu or sa mai poata face fata jocului :"Sunt sanse foartre mari sa castigam pentru ca sunt demoralizati..." Din contra, Faimosii par mai motivati ca niciodata si spera sa aduca victoria Imunitatii:"Cred cu toata inima mea ca avem o energie buna si  sa castigam jocul de Imunitate", a declarat Morosanu foarte determinat. Insa problema pentru unii dintre Faimosi o reprezinta prezenta Andreei Antonescu care ii cam incurca dupa cum spune si Zanni :"La un moment dat, trebuie sa scapam de ea!"