Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''! Faimosii si Razboinicii sunt in delir!

Autor: Marina Ionescu
RECOMPENSA Foto(5)
Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''!

Bucurie mare in aceasta seara la ''Survivor Romania''. Faimosii si Razboincii se lupta in aceasta seara pentru o noua recompensa.

În această seară concurenții de la Survivor România 2021 se vor lupta pentru a câștiga miza pusă în joc. Premiul din această seară a fost ales de publicul de acasa.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

Recompensa din această seară

Săptămâna începe în forță la Survivor România 2021 cu un nou joc de recompensă. Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru recompensa saptamanii, dearce dupa multe zile petrecute deja in mijlocul junglei, unde s-au confruntat cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe unul dintre cele mai dificile trasee din Republica Dominicană, pentru o noua recompensa care cu siguranta va fi binevenita.

Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti care va fi premiul din aceasta seara in jocul pentru recompensa, recompensa aleasă de pubic.

"Recompensa a fost aleasă de public! Aproape 90% dintre cei de acasă au ales ceea ce află acum sub cupolă. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Suneti parte a fenomenului Survivor România! Astazi, pemiul pentru care joacă concurenții nostri este un brunch pentru echipa care câștigă.", a spus Daniel Pavel. 

Citeste si: Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor! Albert, pus la zid de colegi: "Esti un baietel neasumat"

Mâncarea este foarte importantă la Survivor România 2021, astfel Faimoșii și Războincii luptă cu toate forțele pentru a câștiga jocurile de recompensă la finalul cărora pot intra în posesia anumitor alimente sau se pot bucura de porții generoase de hrană.

În această săptămâna, jocul de recompensă are o miză incredibilă, care a fost aleasă de publicul de acasă. Publicul a avut dreptul să decidă care va fi miza jocului de recompensă din această seară. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată traseul pe care se vor înfrunta Faimoșii și Războinicii?

Primul joc al săptămânii de la Survivor România va fi in apa.Traseul este unul cu adevarat spectaculos. Daniel Pavel le-a explicat concurenților care este regulamentul jocului din această seară, după care le-a lăsat câteva minute la dispoziție pentru a-și face o strategie de joc. 

Citeste si: Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, declarații incendiare despre Războinic: "Nu i-am spus asta niciodată, dar..."

"Intrati astazi pe un traseu exclusiv pe apa. Pentru prima parte a traseului, concurentii intra cu cate o pluta si sunt trasi cu cate o sfoara de catre doi coechipieri.

Ajung la un ponton, ies din apa, isi recupereaza pluta, din nou sar in apa cu pluta, sunt trasi de doi coechipieri, ajung pe un nou ponton, dupa care lasa pluta deoparte si continua traseul sarind din nou in apa.

Pe urmatorul ponton au de sarit peste un ostacol dupa care trec pe sub un tunel din plasa, sar din nou in apa, urmeaza apoi o trecere succesiva apa, ponto,  dupa care concurentii ajung la proba de indemanare.

Au de introdus 4 mingi intr-un cos aflat pe un ponton. In cazul in care mingiile cad in apa, concurentul trebuie sa le recupereze pentru a face noi aruncari. Concurentul care introduce cele 4 mingi, este cel care aduce punct echipei sale," a explicat Daniel Pavel.

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.