Impacare istorica la "Survivor Romania 2021?"Ce se intampla acum intre Zannidache, Sebastian Chitosca si Elena Marin?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 20:05
Culita Sterp nu mai suporta certurile dintre cei trei Faimosi

Se pare ca scandalul ce parea sa nu se mai termine intre Sebastian Chitosca, Elena Marin si Zannidache a luat sfarsit odata cu interventia lui Culita Sterp.

Satul de scandaluri si certuri pe care le considera inutile si mai ales fara niciun rezultat bun in echipa Faimosilor, Culita Sterp a luat atitudine si a incercat sa ii puna la punct pe Zannidache si Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021. Culita este de parere ca acest scandal interminabil dintre ei si Elena Marin le afecteaza randamentul pe traseu si ca ar trebui sa inceteze, mai ales ca se pare ca Sebastian Chitosca este cel mai inversunat si nu reuseste sa se potoleasca, atatandu-l si pe Zanni.

Culita Sterp nu mai suporta scandalurile din echipa Faimosilor dintre Zanni, Sebastian Chitosca si Elena Marin

Citeste si: Survivor România 2021. Jador si Sorin, pe punctul de a sari la bataie. Razboinicul, acuzatii grave:"Esti un terminat si prefacut..."

" „Dacă noi nu terminăm acum cu certurile astea, nu o să mai câștigăm în veci.

Eu văd, chiar dacă sunteți prietenii mei, că vorbiți mai mult decât ea, că v-am ascultat pe toți. 
Nu ne ajută vibe-ul negativ, după ce că suntem varză, mai plecăm și certați la traseu.Nu mai suport certurile astea. Pe bune. Gata! Cum nu vă mai interesează dacă va certati incontinuu. Terminați odată, dacă te-a acuzat tu îi răspunzi cinci minute și mai spui o oră. Am răbufnit că am văzut că nu mai termină și am luat inițiativă.
Să terminăm odată, cât o mai ținem așa? Eu nici nu știu motivul. Nu vă mai suport, terminați odată! Vă certați de două săptămâni și pentru ce? A murit cineva în echipa asta?” 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni si Sebastian Chitosca, impacare istorica cu Elena Marin?

Citeste si: Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor! Albert, pus la zid de colegi: "Esti un baietel neasumat"

La randul sau, Zanni a promis ca va lasa in urma tot ce s-a intamplat si vrea sa fie armonie in echipa Faimosilor si sa isi vada de treaba cu conditia ca la Nominalizari, nimeni sa nu se supere si sa nu o ia personal:" Să facem o înțelegere, să

lăsăm conflictele, aveți curajul să puneți mâinile la mijloc, să o luați matur la consiliu? Fiecare să voteze cum vrea, lăsăm tot aici. Orice s-ar întâmpla, lăsăm în urmă” a declarat Zanni. Si Sebastian Chitosca a promis ca nu se va mai aprinde in momentul cand i se va parea ceva in neregula in actiunile Elenei Marin si va incerca sa evite scandalul. Începând de astăzi, nu mai dezbat niciun conflict pe care Elena l-a avut cu Zanni sau cu mine.
Vreau să-mi văd de treaba mea în competiție. Dacă Elena va continua cu aceeași atitudine, nu o să mă obosesc să-i mai răspund, pentru că e deja prea mult”
 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.