Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 19 martie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 mar 2021, 11:19
Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă a emisiunii "În căutarea adevărului" începe la ora 13:00, la Kanal D.

Ernest vă așteaptă la o nouă ediție interesantă "În căutarea adevărului". Vom cunoaște o familie care face planuri cu cine să își lase copilul, însă are lucruri de ascuns.

Emisiunea de astăzi va aduce în fața publicului și problemele dintre un ginere și soacra lui.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

El dorește angajarea unei bone, însă soacra are ceva împotrivă. 

"Fata mamei, e bărbat", îi explică ea fficei sale în legătură cu ginerele, dând de înțeles că el ar putea să aibă ceva cu bona.

Întreaga poveste are răsturnări de situație și, bineînțeles, nelipsita confruntare la care va participa și Ernest.

Tot adevărul va ieși, ca de fiecare dată, la lumină!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea "În căutarea adevărului", un real succes

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest, este inspirată din viață și aduce în fața publicului situații-limită ale unor personaje care se aseamănă foarte tare cu cele pe care le întâlnim și în viața de zi cu zi.

De nenumărate ori emisiunea "În căutarea adevărului" a fost   lider absolut de audiență  pe tronsonul său orar. 

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puține ori, ca au stofă de justițiari”, declara Ernest despre emisiunea pe care o prezintă cu mult succes la Kanal D.

Ernest recunoștea că s-a gândit, la un moment dat, să își facă o firmă de detectivi particulari, fiind foarte atras de domeniu. A ales o emisiune care i se potrivește perfect.

"În căutarea adevărului" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefon mobil. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 18 martie- VIDEO O poveste tulburătoare: o fată află după 23 de ani că a fost adoptată!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.