Eleganță în casă cu draperiile potrivite, de la Velaria

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2021, 13:15

Draperiile au fost dintotdeauna considerate o piesă cheie în aspectul unei sufragerii, a unui dormitor sau a unei camere de zi.

Atât draperile, cât și perdele au capacitatea de a mări vizual sau de a micșora o încăpere. În funcție de cum sunt așezate ferestrele și care este dimensiunea lor, poți alege draperii cât mai lungi și crețe, dar și scurte.

Adu puțină eleganță în casă cu draperiile potrivite!

Vintage, moderne, clasice sau viu colorate, draperiile se pot comanda de pe velaria.ro. Site-ul dispune de o varietate de draperii, simple, moderne, de lux și cu prețuri accesibile. Materialul, textura și modelul draperiilor contribuie la un aspect plăcut al camerei. Acestea se pot amplasa în orice încăpere și la orice tip de fereastră. Datorită materialului, acestea se pot folosi și pentru închiderea luminii.

Pentru a avea un aspect cât mai plăcut al încăperii, trebuie să fie o armonie perfectă între dimensiunea ferestrei și cea a draperiilor, cât și a formei lor. Dacă îți dorești o imagine totală mai elegantă, poți opta pentru magneții de prindere a draperiilor, pe care îi găsești tot pe velaria.ro.

Site-ul dispune de o varietate de draperii și perdele, pe care le poți pune la orice încăpere din casă. Comandă perdele pentru camera copilului, pentru sufragerie, dormitor sau bucătărie. În cazul celor din urmă, bucătăriile arată mai bune alături de perdele scurte și prinse cu magneți. Acestea oferă în același timp un aer vintage și clasic, care nu poate da greș niciodată.

Alege să aduci un strop de eleganță în casă cu draperiile potrivite! Perdelele și draperiile arată cel mai bine la ferestre de dimensiuni mari, pe care acestea să le poată acoperi. Spre exemplu, într-o sufragerie, poți opta pentru o fereastră de la podea, până aproape de tavan. La acest tip se potrivesc draperiile crețe și groase, care ating podeaua. Pentru un aspect mai luminos, poți opta pentru perdele albe și subțiri, care să genereze multă lumină în cameră.

Armonia dintre perdele și draperii face ca orice încăpere să arate frumos, fără să ai impresia că este foarte încărcat aspectul. Dacă alegi perdele groase, elimină draperiile din calcul, mai ales dacă ai un sistem de jaluzele electrice la fereastră, rulouri din plastic sau din lemn. Scopul draperiilor este de a bloca lumina, așadar nu ai nevoie de ele și de alt sistem.

Dacă ești adeptul încăperilor vintage, draperiile și perdelele simple merg cel mai bine cu un tapet colorat. Pe lângă acestea, alege și butoni sau magneți pentru draperii în același ton. Cu doar câteva sute de lei vei reuși să schimbi complet aspectul unei încăperi, oricât de banală ar fi ea.

Găsești o varietate de modele de draperii și perdele, cât și accesorii pentru acestea pe www.velaria.ro. Poți contacta suportul clienți de luni până sâmbătă sau poți trimite un email la [email protected]. Pe site este specificată locația fizică a magazinului, cât și numerele de telefon la care poți comanda online sau poți cere alte informații.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.