Veste uluitoare! Diana Bulimar si iubitul ei au luat o decizie importanta, dupa doar doua luni de relatie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2021, 16:36

Fosta gimnasta, Diana Bulimar, are un nou iubit, alaturi de care traieste o frumoasa si intensa poveste de dragoste.

Dupa despartirea de Gabriel, fostul concurent de la Exatlon, Diana Bulimar s-a indragostit din nou si traieste o noua poveste de iubire alaturi de un tanar pe nume Radu.

De curand, Diana Bulimar a aparut in cadrul unei emisiuni TV alaturi de noul ei iubit, Radu. Cei doi tineri par foarte indragostiti. Fosta gimnasta a declarat ca l-a cunoscut pe Radu relativ recent, in urma cu doua luni, intr-o tabara de fotografie la care participau impreuna.

Aceasta a marturirisit ca relatia lor a evoluat rapid si ca la la doar doua luni de cand s-au cunoscut au decis sa se mute impreuna si astfel sa isi construiasca in continuare realtia de cuplu pas cu pas si sa e cunoasca mai bine.

Cine este Radu, iubitul Dianei Bulimar

Noul iubit al Dianei Bulimar, Radu-Stefan Dumitrache, este un talentat videograf si fotograf, in varsta de 26 de ani.

Acesta este destul de cunoscut datorita activitatii sale intense de pe YouTube, unde posteaza vloguri. Astfel, recent el si Diana au hotarat sa dea startul unui proiect comun in mediul virtual, un podcast.

"Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc", a spus Diana Bulimar, potrivit unica.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta gimnasta, Diana Bulimar, vine dupa o relatie esuata, alaturi de Gabriel Nedelcu, fost concurent la Exatlon, de care s-a despărțit anul trecut. Insa de aceasta data, Diana pare mai indragostita ca niciodata si a dat uitarii trecutul pentru a fi din nou fericita, alaturi de Radu, noul ei iubit, despre care a spus ca o indeamna mereu sa faca tot felul de lucruri noi si mai mult decat atat o sustine in toate deciziile pe care le ia.

Citeste si: Diana Bulimar, gustul celebritatii, dupa Exatlon! Iata cum reactioneaza fosta gimnasta atunci cand este asaltata de fani pe strada si cat de mult i s-a schimbat viata dupa participarea la competitia din Dominicana!

Citeste si: Diana Bulimar, imaginile groazei! Plina de vanatai si cu ochii umflati! Ce a patit fosta concurenta Exatlon Romania

 

Taguri: