Miran ia o decizie radicala in privinta lui Hazar Sadoglu! Cum va reactiona Azize si ce se va intampla cu Reyyan, aflati luni, 22 martie, intr-un nou episod din Hercai, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2021, 18:50
miran din serialul hercai Foto(8)
Miran o infrunta pe Azize.

Miran are de gand sa schimbe tactica in privinta dusmanului Hazar Sadoglu, spre disperarea bunicii sale. Aflati ce se va intampla intre cele doua familii rivale!

Productia turceasca "Hercai", difuzata la Kanal D, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, a captivat telespectatorii prin intermediul unei povesti impresionante de iubire pusa in scena de actori talentati si renumiti in Turcia.
Povestea de dragoste ce ii leaga pe Reyyan si Miran, cei doi protagonisti ai serialului, fascineaza prin sensibilitate, puritate si emotii coplesitoare, dar si prin lupta lor neincetata de a-si proteja relatia de rautatile celor din jur.

Chiar daca cele doua familii din care provin se dusmanesc de moarte de mai bine de doua decenii, iar iubirea lor s-a nascut din ura si razbunare, treptat, Reyyan si Miran au inteles ca relatia lor este mai presus de orice si au decis sa lupta impreuna pana vor readuce pacea. 

Miran are de gand sa isi schimbe tactica fata de Hazar Sadoglu, dusmanul familiei Aslanbey!

In episodul de luni, 22 martie, din serialul "Hercai", Miran e pe cale sa ia o decizie extrem de importanta, care va declansa o mare furtuna la conacul Aslanbey. Acesta are de gand sa ingroape securea razboiului si sa renunte la dorinta acuta de razbunare impusa de bunica sa, Azize, care vreme de 27 de ani l-a crescut in spiritul acestei razbunari bolnave.

Dupa rapirea lui Reyyan, Miran se apropie din ce in ce mai mult de Hazar Sadoglu, cel pe care il considera cel mai mare dusman al familiei sale. Insa dorinta comuna de a o proteja cu orice pret pe Reyyan, ii aduce pe cei doi barbati, care inca nu stiu ca sunt de fapt, tata si fiu, din ce in ce mai aproape de pace.

Intre timp, Hazar Sadoglu se intalneste in secret cu Esma, pentru a intreba cum stau lucrurile la conacul Aslanbey si mai ales cum este tratata fiica sa, Reyyan, de catre Azize.

Intalnirea celor doi va scoate la iveala secrete nebanuite despre trecutul celor doua familii rivale. Hazar ii reproseaza Esmei faptul ca nu s-a impotrivit in fata stapanei sale, pentru a o impiedica sa il creasca pe Miran in ura si in minciuna. Pe de alta parte, femeia il asigura pe Hazar ca fiica sa este fericita la canacul Aslanbey, chiar daca e in preajma batranei Azize, deoarece Miran o iubeste enorm si o protejeaza de orice nenoricire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tot acest timp, Azize pare sa fie mai inversunata ca oricand si nu are de gand sa renunte la planurile sale diabolice de razbunare impotriva familiei Sadoglu.

Aceasta continua sa ii faca viata un calvar lui Reyyan, insa cu toate acestea Miran va interveni la timp pentru ca sotia lui sa nu sufere si sa se simta in siguranta.

Aflati ce decizie radicala va lua Miran in privinta lui Hazar si cum va reactiona Azize, aflati luni, 22 martie, intr-un nou episod dramatic, din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Miran, protagonistul serialului "Hercai"! Iata cum arata MAMA lui Akin Akinozu, una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.