Ies la iveala detalii socante despre Maria si Romeo! "Da, am luat o camera de hotel, toti patru!" Urmariti o Gala incendiara Puterea dragostei, duminica, 21 martie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2021, 23:27
Cristina Mihaela afla lucruri neasteptate despre unii concurenti.

Seya dezvaluie detalii socante despre Maria si Romeo, spre uluirea tuturor! Aflati ce reactii se vor starni in Gala Puterea dragostei de duminica.

Dupa multe rasturnari de situatie, jigniri crunte, intrigi, scandaluri teribile, dar si multe momente romantice si surprize petrecute in casa Puterea dragostei, saptamana se incheie cu o editie de Gala de-a dreptul incendiara.
In Gala de duminica, 21 martie, a emisiunii Puterea dragostei, vor iesi la iveala detalii halucinante despre anumiti concurenti, care vor genera o serie de noi conflicte.

Maria si Romeo, sarut in vazul tuturor! Cum va reactiona Marinescu!

Gala Puterea dragostei, de duminica, 21 martie, se anunta una extrem de tensionata, dar si de-a dreptul uluitoare, deoarece se unii concurenti vor face dezvaluiti socante despre anumite intamplari petrecute in spatele camerelor de filmat.

Totul incepe cu sicanarile dintre Romeo si Marinescu, dupa ce Romeo s-ar fi sarutat la baie cu nimeni alta decat Maria. Desi initial atat Romeo cat si Maria incearca sa disimuleze, in cele din urma aceastia recunosc faptul ca s-au apropiat si ca s-au sarutat si mai mult decat atat, cei doi se vor saruta si in vazul tuturor, in

platou, spre uluirea lui Marinescu.

Seria dezvaluirilor socante insa nu se va opri aici, deoarece Seya va da cartile pe fata si va recunoaste faptul ca ea, Maria, Romeo si Marinescu au luat impreuna o camera la un hotel. Moment in care toata lumea va ramane masca de uimire.

"Da, am luat o camera de hotel, toti patru!",

spune Seya extrem de senina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de duminica, Cristina Mihaela va anunta cine sunt cei doi favoriti ai saptamanii, fata favorita dintre cele trei concurente: Alexandra, Maria si Mariana si baiatul favorit dintre cei trei baieti: Marinescu, Comanici si Alex

Stoica. Acestia se vor lupta pentru premiul de 1500 de euro si titlul de lider al casei.

Citeste si: Publicul a ales! Cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

Citeste si: A fost descalificat: „Îmi vine să plâng...” Cristina Mihaela a dezvăluit motivul incredibil pentru care un concurent de la Puterea Dragostei nu mai face parte din emisiune

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.