Cine a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021? Ce echipă va face o nouă nominalizare?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 mar 2021, 22:59
Stafeta mixta la Survivor Romania 2021!

Faimosii si Razboinicii s-au luptat in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, la Survivor Romania 2021. Iata cine a câștigat!

Start Vot la Survivor România 2021! Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor Romania”, a anunțat că liniile de vot se deschid pentru echipa Războinicilor. Ce trebuie să faci pentru a-ți susține concurentul favorit?

Pentru ca votul să fie valid, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT.

Pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Războinicilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Liniile de vot vor rămâne deschise până în momentul în care Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare. 

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.  Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021? 

De fiecare data cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii este o mare provocare si o incercare dura atât pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, deoarece emotiile sunt si mai mari, iar presiunea imunitatii isi va spune cuvantul asupra tuturor concurentilor.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii! Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021!

Cine a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate

Jocul de imunitate este cel mai important joc al săptămânii la Survivor România 2021. Concurenții au posibilitatea de a câștiga cel mai important premiu al săptămânii, totemul de imunitate, care îi poate scutii de o nominalizare în consiliu.

Ambele echipe au luptat cu toate armele pentru castigarea imunitatii, dar in cele din urma, doar una a fost declarată invingatoare in cel de-al doilea joc de imunitate din aceasta saptamana.

În această seară, lupta a fost una crâncenă, au fost multe răsturnări de situație și, în final, o echipă a ieșit învingătoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

Primul joc de imunitate a fost câștigat de echipa Războinicilor, un motiv în plus pentru ca Faimoșii să se mobilizeze și să încerce să își ia revanșa în al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni. Traseul din această seară a fost unul care i-a solicitat pe concurenții din ambele echipe, a fost nevoie de foarte multă concentare, dar și forță pentru a trece cu bine peste fiecare probă.

În cele din urmă, echipa Faimoșilor s-a descurcat mai bine pe traseu, astfel că ei au ieșit învingători în această seară. Faimoșii au intrat în posesia totemului de imunitate, ceea ce înseamnă că vor avea parte de un consiliu liniștit, nu vor face nominalizări, ci doar vor asista la nominalizările pe care le vor face colegii din echipa adversă.

Faimoșii și Războinicii au jucat ștafeta mixtă

Surpriză de proporții la Survivor România 2021, jocul de imunitate a luat o întorsătură incredibilă, s-a ajuns la ștafetă mixtă.

Daniel Pavel a anunțat ștafeta mixtă. Din fiecare echipă a participat câte o fată și câte un băiat. Pe traseu au participat atât fata cât și băiatul din fiecare echipă, însă la proba de îndemânare un singur membru al echipei a aruncat la țintă.

Citeste si: Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări: "Ești un terminat și un prefăcut!"

Echipa Faimoșilor a ales ca la proba finală să participe Zannidache și Elena. Din echipa Războinicilor la ștafeta mixtă a participat Marius și Maria.

Cei care au aruncat la țintă au fost Zanni și Maria, așa cum a hotărât fiecare echipă în parte

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.