Emoții puternice pentru concurenții de la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de comunicare?

Autor: Marina Ionescu
Cine a câștigat jocul de comunicare?

Jocul de comunicare din această seară i-a determinat pe Faimoși și Războinici să dea totul pe traseu și să lupte până la epuizare pentru a obține victoria. Cine sunt câștigătorii?

Jocul din această seară este unul special pentru concurenții de la Survivor România 2021. Dacă până acum s-au luptat pentru hrană sau pentru a câștiga imunitatea, de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru a putea afla ce fac cele mai dragi persoane din viațile lor.

Citeste si: Emoții mari la Survivor România 2021. Începe jocul de comunicare al săptămânii. Miza este colosală

Cine a câștigat jocul de comunicare?

Jocul de comuniare este cel mai important joc al săptămânii la Survivor România 2021. Concurenții de la Survivor România 2021 au uitat de foame, oboseală și stres atunci când au aflat că în această seară vor putea primi mesaje de la persoanele dragi.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat ca Faimosii vor prim mesaje de la mame, iar Razboinicii vor putea vorbi cu un prieten.

Citeste si: Moroșanu și Starlin, pe punctul de a sări la bătaie. Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 21 martie, de la 20:00 pe Kanal D

"Este ultimul joc, insa este un joc care are o miza deopotriva importanta, pentru ca are o nota personala, extrem de intensa.  

Astazi vom juca jocul pentru comunicare. Miza este colosala, intima.

Daca acest joc de comunicare este castigat de voi, Faimosilor, veti primi mesaje video de la mame sau figurile materne din vietile voastre.

Daca voi, Razboinicilor, veti castiga acest joc de comunicare, veti primi posibilitatea de a dialoga prin esaje timp de 5 minute cu un prieten",  a spus Daniel Pavel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ambele echipe au luptat cu toate armele pentru castigarea jocului din ceasta seara, dar in cele din urma, doar una a fost declarată invingatoare in  joc de comunicare din aceasta saptamana.

Citeste si: Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări: "Ești un terminat și un prefăcut!"

După un lung șir de înfrângeri, Faimoșii au reușit să iasă învingători. Dorința de a afla ce fac persoanele dragi din viața lor i-a motivat atât de tare pe Faimoși, încât aceștia au câștigat detașat jocul de comunicare de la Survivor România 2021.

Concurenții au știut să își folosească într-un mod inteligent forța fizică, astfel că scorul final a fost de 10 la 5 pentru echipa Faimoșilor, ultimul punct fiind adus de Sebastian.

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de nominalizare, la Survivor Romania! Cine a fost propus spre eliminare

Jocul pentru comunicare de astăzi de la „Survivor România” a fost o adevarata provocare atat pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că au luptat cu indarjire pana la capat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.