Cine i-a trimis mesaj lui Jador la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi

Autor: Diana Tilă
Cine i-a trimis mesaj lui Jador la Survivor România 2021?

Surpriză uriașă pentru Jador la Survivor România. Faimosul a primit un mesaj de la mama lui. Artistul a izbucnit imediat în plâns.

Faimoșii au luptat ca niciodată în meciul de comunicare din această săptămână la Survivor România. Aceștia au primit mesaje din partea mamelor sau din partea figurilor materne.

Citeste si: Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut

Ce mesaj a primit Jador din partea mamei lui

Jador îşi iubeşte foarte mult familia, iar cu mama lui are o relaţie foarte specială. Îndrăgitul artist a povestit de mai multe ori, atât la emisiunea Puterea Dragostei cât şi pe vlog-urile sale că ascultă întotdeauna de sfaturile celei care i-a dat viaţă şi că va fi întotdeauna cea mai importantă femeie din viaţa lui. 

Astazi, Faimoșii au reușit să iasă învingători. Dorința de a afla ce fac persoanele dragi din viața lor i-a motivat atât de tare pe Faimoși, încât aceștia au câștigat detașat jocul de comunicare de la Survivor România 2021. 

Echipa roșie a primit mesaje din partea mamelor sau din partea figurilor materne din vietile lor. 

Citeste si: Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări: "Ești un terminat și un prefăcut!"

Jador a primit un mesaj extrem de emotionant din partea mamei, incat nu a rezistat si a izbucnit in plans.

"Iti trimit acest mesaj si ma bucur ca am reusit sa ti-l trimit. Am asteptat cu nerabdare acest lucru.

Vreau sa-ti transmit ca toata familia e bine. Sa stai linistit ca sunt sanatoasa, nu am nimic. Atat eu, cat si tatal tau si fratii tai sunt bine.

Toti te sustinem! Zi si noapte ne rugam pentru tine si as vrea si tu de acolo sa te rogi mai mult, sa fii mai aproape de Dumnezeu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Esti un luptator, stiu ca poti mai mult de atat. Am crescut un luptator, ma mandresc ca am crescut un luptator.

Toti te iubim, Dumnezeu te iubeste, toata Romania te iubeste si nu iti ramane decat sa lupti! Te iubim!", a fost mesajul din partea mamei lui Jador.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

Faimosul a început să plângă atunci când a văzut-o pe mama lui.

Artistul a marturisit ca o iubeste foarte mult si ca si-ar da viata pentru ea.

"Mama mea e cel mai bun om de pe pamant. Toate mamele sunt bune, au un suflet minunat, dar a mea nu are un suflet, are douazeci. Mama mea e altfel, mama mea e cea mai tare! Mama mea e cea mai smechera si este sefa mea. Eu nu pot sa nu o ascult, pentru ca ma bate. Mama mea nu a avut o meserie, meseria ei a fost sa fie mama. A facut cinci copii, unul dupa altul. O iubesc cel mai mult pe lumea asta, imi dau viata pentru ea.", a marturisit Jador.