Primul mesaj al Andreei Antonescu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Primul mesaj al Andreei Antonescu dupa eliminare

Andreea Antonescu a parasit competitia Survivor Romania 2021 in aplauzele Faimosilor si ale Razboincilor dupa un Consiliul de Eliminare imprevizibil.

Andreea Antonescu a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021 aseara in cadrul unui Consiliu de Eliminare surprinzator. Daca pentru vedeta nu a fost deloc o surpriza deoarece se astepta in orice moment sa plece, pentru Elena Marin a fost un moment de cumpana deoarece a plecat una din cele mai bune prietene care a sprijinit-o moral in cadrul reality-ului de cand a venit. "Ma simt foarte bine, s-a incheiat aici, s-a incheiat.

Consider ca am mai pus o temelie, femeia care am devenit, pe de o parte sunt usor trista pentru ca m-am simtit destul de bine in ciuda unor discutii, dar ma simt bine pentru ca imi este enorm de dor de fetita mea si atunci cam de asta este vorba. Nu as putea purta pica pe cineva."  

Andreea Antonescu, eliminata aseara la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine a fost eliminat din competitia Survivor România 2021 dintre cinci concurenti propusi. Rasturnare dramatica de situatie in cadrul Consiliului de Eliminare

Se pare ca nu doar Elena Marin a regretat plecarea Andreei Antonescu, insa in mod surprinzator si lui Culita Sterp i-a parut rau chiar daca intr-un mod paradoxal si-a dorit foarte mult sa plece si a sustinut acest lucru tot timpul de cand Andreea a intrat in competitie deoarece din punct de vedere sportiv, vedeta nu ii ajuta sa castige puncte.

Constienta de acest lucru, Andreea nu a avut ce comenta nici in momentul cand Zanni i-a spus acelasi lucru." Mie mi se pare că în momentul în care este a treia oară... mie mi se pare că atitudinea ei când vorbește nu este umilă. Având în vedere că noi am pierdut o imunitate... noi luptam, dar pentru ce luptam? Noi daca câștigăm, o protejm pe ea. Când suntem la consilii, când este întrebată de domnul Dan, ea e puțin rățoită.
Și ea și Nemeș râdeau când le întrebau domnul Dan dacă se așteptau. Nu asta e atitudinea când echipa își rupe picioarele pentru tine. Tu chiar ne tragi în jos, vizibil."
, a spus cu doua zile in urma Zanni. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu doar Zanni a avut o reactie mai dura la adresa Andreea Antonescu, ci si Sebastian Chitosca care i-a reprosat la un moment dat ca Andreea ca este foarte periculoasa facand de la inceput strategii find foarte bine informata de ce se intampla in echipa Faimosilor din punct de vedere social, lucru contrazis de Elena Marin care a declarat ca nu i-a influentat in niciun fel parerea despre colegii ei:" În momentul în care a venit aici am încercat, Andreei, să nu-i spun absolut nimic, oricât de mult ea a vrut

să afle despre fiecare și m-a întrebat, am încercat să nu îi spun, într-adevăr i-am povestit un pic din cearta cu Zanni, lucru pe care și el l-a făcut, am văzut că a luat-o deoparte și ea a venit și mi-a spus, în rest am încercat să nu spun și să nu-i formez o părere în legătură cu un coleg de-al meu”, a spus Elena Marin. 

Primul mesaj din partea Andreei Antonescu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Emoții puternice pentru concurenții de la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de comunicare?

Lasand totul la o parte, Andreea Antonescu eliminata fiind, Zanni a fost primul care s-a manifestat cand a venit vorba de reactii. Astfel, Faimosul a inceput sa danseze de fericire in momentul in care Daniel Pavel i-a anuntat numele. La scurt timp, pe contu de socializare al Andreei a aparut si primul mesaj din partea vedetei: "Multumim tutror celor care ati sustinut-o si i-ati fost alaturi!"