Surpriza uriasa! Simona Hapciuc si-a vazut in sfarsit visul cu ochii. Ce se intampla in acest moment cu fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 mar 2021, 08:56
Surpriza uriasa pentru Simona Hapciuc

Simona Hapciuc a dat lovitura dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 si planurile pe care si le-a propus inainte de a participa in competitie i s-au indeplinit.

Simona Hapciuc a trecut printru-n adevarat calvar dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021, insa totul a meritat. Dupa ce a fost eliminata in urma unor jocuri de culise din echipa Faimosilor dupa numai opt saptamani, Simona a suferit enorm pentru ca stia ca are potential si isi dorea din suflet sa ii ofere o casa fiului ei, Dimitrie. Chiar si dupa ce a iesit din competitie, Simona a trecut si prin alte probleme care si-au pus amprenta asupra sanatatii sale, insa cel mai tare a afectat-o faptul ca Dimi, asa cum il alinta ea, i-a dus dorul atat demult incat

psihologic si-a revenit destul de greu.

Simona Hapciuc, surpriza uriasa. In ce a investit banii de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Simona Hapciuc a dezvaluit ce nu s-a vazut niciodata la TV! Ce s-a intamplat intre ea si Zanni de fapt

'' Sunt programata la diferiti medici care ma asteapta in vederea urmatoarelor analize.

Sunt si sub tratament cu antivirale, foarte multe pastile de durere, nu sunt foarte apta sa vorbesc. La Dimi a fost mai mult pe fond emotional, dadea semne de raceala, dar nu era, era foarte apatic si medicii au spus ca e din cauza emotiilor. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Eu cand am o problema sau ma simt rau, am prostul obicei sa tin in mana. Sindromul meningeal, am inteles, ar fi destul de grav, acum sunt bine, am iesit din spital deoarece Dimitrie plange foarte mult dupa mine si in momentul in care m-am internat a avut
o criza de plans si ma ruga sa nu-l parasesc, moment in care am inteles cam cat de rau i-a facut plecarea mea. Fizic sunt ok, psihic sunt foarte suparata pe mine pentru ca mi-am pus sanatatea in halul asta, ca m-am intors cu atatea probleme, mi-am dezechilibrat copilul super mult.''
 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-u story de pe Instagram, Simona a povestit exact ce s-a intamplat atat cu ea cat si cu Dimi, insa se pare ca tot raul este spre bine deoarece acum, Simona se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata ei, asta dupa ce ani de-a randul a avut parte de multe lovuturi pe care le-a depasit de dragul si pentru fiul ei pe care il creste exclusiv singura.

Simona Hapciuc si-a vazut visul cu ochii pentru fiul ei, Dimitrie

Citeste si: Simona Hapciuc, reacție dură la adresa unui Faimos: „E nul, nu reprezintă nimic!” Despre cine este vorba?

Dupa participarea la Survivor Romania 2021, Simona si-a vazut visul cu ochii si potrivit prietenilor apropiati, si-a cumparat casa pe care si-o dorea demult pentru Dimi, un superb penthouse extrem de spatios si luminos, avand geamuri de sus pana jos.

Cand si-a achizitionat acest apartament s-a gandit in special la Dimi si la spatiul pe care il va avea pentru a se juca in voie, insa pentru ea a vrut doar o camera in care sa o transforme intr-o sala de fitness in care sa lucreze in voie. Sa nu uitam ca tot recent, Simona a mai incheiat o tranzactie vanzand un teren care a apartinut familiei, bani pe care i-a folosit cu siguranta in achizitionarea acestui superb apartament.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.