Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 23 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 mar 2021, 13:02
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show începe la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Noi subiecte interesante te așteaptă astăzi, la Teo Show, de la ora 15:00, la Kanal D. Vom vedea mai multe rude și apropiați ale concurenților Survivor România 2021.

Competiția la Survivor România devine din ce în ce mai acerbă după ce am trecut de faza de început a concursului, iar apropiații celor din Dominicană își susțin favoriții de acasă.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vom vedea ce au să ne spună logodnicul Elenei Marin și fratele lui Cătălin Moroșanu. Cea care a părăsit ultima oară competiția este cântăreața Andreea Antonescu

O vom mai vedea pe Alina Laufer, care a apărut de nenumărate ori la Teo Show și care va intra prin Skype în emisiune.

Îi vom mai vedea pe Vasile Muraru și Valentina Fătu și pe Valentin Sanfira și Codruța.

Vom asculta, totodată, mai multe piese de muzică populară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, una dintre cele mai populare emisiuni de divertisment

Teo Show a ajuns la cel de al optulea sezon la Kanal D. Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de luni până vineri de la ora 15:00 cu subiecte interesante și vedete care au vieți și povești extraordinare.

Teo Show a fost de multe ori  lider absolut de audiență  pe tronsonul său orar.

Teo Trandafir are o experiență de circa trei decenii în televiziune, iar Bursucu Adrian Cristea mărturisea că a avut multe lucruri de învățat în privința TV-ului de la Teo. 

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.

Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D.

Dacă vrei să vezi emisiunea Live Video Online de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 22 martie 2021- VIDEO Interviu cu Viorica Dăncilă!