Codruț, acuzat de infidelitate: „Vorbea cu femei acasă!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” miercuri, 24 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 mar 2021, 19:00
Andrei, Aya și Codruț, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Codruț va fi pus din nou la zid în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei. Concurentul va fi acuzat de infidelitate. Cine va face dezvăluiri despre el și cum va reacționa Alexandra?

Codruț va fi în centrul atenției în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, totul după ce Aya și Andrei vor face acuzații grave la adresa acestuia. Codruț este bănuit de infidelitate, iar Aya și Andrei susțin că au dovezi în acest sens. 

Codruț a înșelat-o pe Alexandra? Aya, dezvăluiri incredibile despre concurentul de la Puterea Dragostei

Codruț și Alexandra au o relație presărată cu momente tensionate, având în vedere personalitatea vulcanică a concurentei de la Puterea Dragostei.

Cei doi au avut, de-a lungul timpului, nenumărate conflicte, însă de fiecare dată au considerat că pot trece peste neînțelegeri și că merită să rămână împreună. În ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, Aya și Andrei vor sugera că iubitul Alexandrei nu are sentimente puternice pentru ea, având în vedere că vorbește și cu alte femei. Astfel, cei doi concurenți de la Puterea Dragostei îl vor acuza pe Codruț de infidelitate, lucru care, evident, nu va fi pe placul Alexandrei.

Crezi că pe mine mă cheamă Codruț, să o trimit pe iubita mea (n.r Alexandra) la ora 11 noaptea la somn și după să vorbesc cu alte femei? Crezi că mă cheamă Codruț?”, va spune Aya.

La rândul său, Andrei va susține afirmațiile făcute de Aya referitoare la infidelitatea lui Codruț.

„Lasă că iubitul tău ți-a făcut multe gesturi când vorbea cu femei acasă.”,

va fi replica pe care Andrei i-o va da Alexandrei.

Discuțiile din casa Puterea Dragostei o vor face pe Alexandra să se îndoiască din nou de Codruț și să treacă la amenințări.

„Deci dacă tu mă minți pe mine iar în față o să iasă urât!”, îi va spune Alexandra lui Codruț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 23 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Sya se sărută cu Alex Stoica!

Cristian Comănici va avea și el o reacție dură la adresa lui Codruț. Concurentul de la Puterea Dragostei îi va spune lui Codruț direct că este un bărbat controlat în totalitate de persoana iubită, mai exact de Alexandra.

„Meriți să ți se scrie pe frunte, tatuaj: cățel!”, va spune Cristian Comănici.

Spiritele se vor încinge din nou la Puterea Dragostei, iar Andrada va sări la bătaie, totul sub privirile Cristinei Mihaela, prezentatoarea emisiunii. Ce va urma și dacă își vor rezolva concurenții neînțelegerile poți vedea urmărind ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 23 martie 2021- Prima parte- VIDEO. Marinescu recunoaște că îi e dor de Maria!