Cum a reusit Sindy sa cucereasca telespectatorii Survivor Romania 2021! Razboinica a fost socata cand a auzit ca e preferata publicului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 mar 2021, 08:14
Sindy a cucerit publicul Survivor Romania 2021

Sindy de la Razboinici a ajuns in scurt timp la inimile telespectatorilor Survivor Romania 2021 datorita potentialului ei sportiv, dar mai ales a vocii sale.

Sindy a uimit pe toata lumea pe traseul Survivor Romania 2021 fiind una din cele mai noi concurente intrate in competitie. Desi poate nimeni nu se astepta sa se integreze in echipa atat de repede, iata ca Razboinica nu doar ca s-a integrat si mereu aduce puncte pe traseu, ci a reusit sa ajunga si la inimile telespectatorilor competitiei care au votat-o in numar foarte mare duminica in Consiliul de Eliminare unde a fost pe locul doi in preferintele lor.

Sindy, marea surpriza de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine este sora geamana a lui Sindy de la Razboinci. Tanara nu ii seamana deloc si este absolut superba

Si unde mai pui ca i-a cazut cu tronc si lui Albert, concurentul poate cel mai popular de la Survivor Romania 2021 din tabara Razboincilor, fiind votat de trei ori consecutiv drept cel mai iubit de public fiind astfel salvat de la o potentiala eliminare.

Insa, Sindy  este sustinuta nu doar de public, ci are simpatizati si printre concurenti, una dintre ele fiind insasi Simona Hapciuc, fosta Faimoasa care are numai cuvinte de lauda la adresa ei:" Deci, frate, fata are o problemă de sănătate, nu poți să te iei de ea, nu poți să faci mișto de ea. Ea, în schimb, este super tare pe traseu și mi se pare un copil atât de bun și mă bucur foarte mult pentru ea.
Mă bucur foarte mult și pentru Albert, toată lumea știe cât îmi place mie Albert. Le doresc să fie puternici și să iasă, în continuare, favoriți și să ajungă în Finală!”
 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reusit Sindy sa ajunga preferata publicului la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sindy, adevărul despre nominalizarea lui Albert la Survivor România 2021. Războinica a făcut dezvăluiri incredibile:”Oricum nu era de salvat...”

Romina, concurenta care fost eliminata acum doua saptamani din competitia Survivor Romania 2021 spune ca Sindy este o persoana extrem de draguta si ii adora vocea.

Se pare ca la Survivor Romania 2021, Sindy, pe numele ei adevarat Szidonia Szasz, incearca sa stea cat mai mult departe de scadaluri sau aliante, insa fara sa vrea este nevoita sa faca unele alegeri asa cum s-a intamplat si in aceasta duminica in momentul in care Razboinica a fost pusa in fata unei situatii noi si anume de a alege un concurent spre nominalizare. Astfel Sindy a nominalizat-o pe Mellina, cantareata avand un soc cand si-a auzit numele.
Mai mult, coincidenta sau nu, Sindy a mai spus in trecut ca Mellina este o persoana foarte falsa si o vede in stare sa o nominalizeze spre Eliminare: "Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată. Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i le ia locul. Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota." 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.