Prima aparitie a Roxanei Nemes la Survivor Romania 2021 dupa o absenta de cel putin doua saptamani. Cum se simte concurenta acum

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 23:55
Roxana Nemes a revenit la Survivor Romania 2021

Roxana Nemes nu renunta atat de usor la competitia Survivor Romania 2021 in ciuda accidentarilor sau problemelor de sanatate pe care le are.

Roxana Nemes si-a facut in sfarsit aparitia la Survivor Romania 2021, iar telespectatorii o vor putea vedea incepand de joi de la ora 20:00 in cadrul competitiei. Faimoasa a mai aparut in urma cu doua saptamani in Consiliul de Eliminare in momentul cand a anuntat ca se simte foarte rau avand probleme grave la bila sperand sa nu ajunga la operatie si sa fie nevoita sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021.

Roxana Nemes, prima aparitie la Survivor Romania 2021 dupa problemele serioase de sanatate

Citeste si: Roxana Nemes renunta la Survivor Romania 2021? Ce anunt a facut in cadrul Cosiliului de Eliminare dupa ce medicii i-au descoperit o problema grava de sanatate

Dupa Consiliu, Roxana a declarat ca se va intoarce la spital unde va beneficia in continuare de ingrijirile medicilor pentru a putea fi in forma si a reveni pe teren.

Daca atunci, sperantele Roxanei de a reveni in competitie pareau destul de mici si ea fiind foarte rezervata, acum concurenta pare ca si-a mai revenit si pentru prima data a luat loc pe banca Faimosilor asistand la cel mai nou joc de la Survivor Romania 2021.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Roxana Nemes la Survivor Romania 2021

Citeste si: Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

"Aș vrea să zic că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment și cea mai bună formă a mea.

Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu problemele astea până acum.  O să trebuiască să fac un tratament ca să nu ajung la operație sau la mai rău și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Dar sunt înapoi în echipă, depcamdată, asta în funcție de ce o să vrea și publicul și, clar, Dumnezeu.

Importantă este sănătatea, cea mai importantă este sănătatea, și asta o spun tuturor.  Indiferent de ce o să se întâmple, știu că am nevoie și de tratament și chiar o să îmbrățișez indiferent de decizia publicului de acum încolo, sau a echipei și, repet, cel mai important e să fiu sănătoasă”,  a spus Roxana Nemes in cadrul Consiliului de Eliminare  de la Survivor Romania 2021.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.