Scaunul auto de la Nichiduță - siguranța copilului e pe primul lor

Author: Oana Iosif

Călătoriile cu familia pot fi adevărate provocări, căci nu e mereu numai râsete și veselie, ci și stres și tensiune. Atenția și concentrarea șoferului trebuie să fie mereu asupra drumului, pentru a nu își pune în pericol nici familia, nici pe ceilalți participanți la trafic. Copiii nu prea înțeleg că șoferul nu trebuie deranjat, iar năzbâtiile lor pot fi destul de periculoase în timpul deplasărilor cu mașina. Pentru a menține pe toată lumea în siguranță, copiii trebuie mereu securizați într-un scaun auto, până la următoarea oprire.

Importanța scaunului auto

Copiii nu pot fi lăsați să stea pur și simplu pe bancheta din spate cu centura pusă, decât dacă sunt scutiți din punct de vedere medical. Legea nu permite acest lucru până la o anumită vârstă, deoarece o simplă frână, poate cauza accidentări grave sau chiar mai rău de atât.

Deși ne place să călătorim cu familia, totuși nu trebuie să uităm că siguranța este prioritară. Mulți părinți nu cunosc legislația pe deplin, iar călătoriile alături de copil fără un scaun auto se poate solda nu numai cu răni grave, dar și cu amenzi usturătoare. Referitor la scaunul auto de pe Nichiduta, indiferent de modelul ales, vei menține pentru copilul tău siguranță deplină, dar și confort pe tot parcursul călătoriei.

Centurile de siguranță a scaunului mențin copilul într-o poziție fixă, iar designul lor special minimizează forțele de impact. Eshopul nichiduta.ro dispune de o gamă variată de scaune auto, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, de diferite grupe de vârstă. Fiecare este special conceput pentru diferite greutăți, iar sistemul de prindere în centurile de siguranță a mașinii, îl vor menține nemișcat. Nu te gândi că ție nu ți se poate întâmpla să fii implicat într-un accident auto. Nu trebuie să fii tu cel responsabil de el, de aceea este important să fii mereu vigilent și să îți menții familia în siguranță.

Ce beneficii are un astfel de scaun auto

În funcție de modelul ales, tetiera scaunului oferă protecție suplimentară capului celui mic. Având în vedere că acesta este încă în etapa dezvoltării, aceasta zonă a corpului său trebuie protejată în mod constant. Țesăturile utilizate în crearea unui astfel de scaun sunt dintre cele mai calitative, permițând trecerea aerului și menținând temperatura corpului în condiții optime.

Baretele reglabile din componența scaunului se adaptează în funcție de greutatea lui corporală, sporind confortul copilului. Scaunul are o forma ergonomică, permițând coloanei, umerilor și șezutului să stea într-o poziție cât mai corectă.

Aceste scaune sunt ușor de montat în orice mașină. Dispun de un suport reglabil pentru cap, care poate fi adaptat pe măsură ce copilul crește. Husele sunt detașabile, lavabile, pentru că în timpul călătoriilor este inevitabil să nu se verse ceva. Tetierele laterale asigură o protecție completă a capului în caz de impact lateral, absorbind șocul. Pe măsură ce cel mic crește, spătarul se poate detașa, iar scaunul poate fi folosit ca înălțător. Cotierele ergonomice ale scaunelor îi conferă celui mic un plus de confort la drum.

Indiferent de ce scaun auto de pe Nichiduță alegi pentru copilul tău, ai siguranța că acesta este protejat în timpul deplasărilor cu mașina. Intră pe www.nichiduta.ro să descoperi toate modelele interesante.

Contact: 0341 733 029

[email protected]

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.