Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 20, sezonul 1, miercuri, 24 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Reyyan îi jură iubire lui Miran
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod plin de suspans al serialului Hercai este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online pe kanald.ro.

Hazar este aproape de a pune mâna pe dovezile că nu a ucis-o pe mama lui Miran

Salvarea lui vine de la Esma, care se întâlnește cu Hazar și îi oferă acestuia dovezile nevinovăției.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Bătrâna Azize merge la cimitir, plânge și jură răzbunare. Reyyan îi spune lui Miran că ajunge cu atâta răzbunare, că vrea pace între familiile lor.

Reyyan îi promite lui Miran dragoste veșnică.

"Nu contează cine a greșit, tu sau tata, eu voi fi mereu cu tine", îi spune Miran lui Reyyan.

Miran află astfel că bunica lui îl mințea atunci când îi spunea că Reyyan nu îl iubește. Miran este foarte aproape de a afla adevărul, și anume că bunica lui, Azize, s-a folosit de el pentru a se răzbuna pe familia Șadoglu.

Miran, folosit de bunica lui

Miran, interpretat magistral de către actorul turc Akın Akınözü, a fost crescut de bunica lui cu gândul de a se răzbuna pe familia Șadoglu, pe care Azize o consideră responsabilă pentru tot răul clanului Aslanbey.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când crește și se îndrăgostește de Reyyan (Ebru Şahin), lui Miran i se zguduie universul. El renunță la dorința de a se răzbuna pe tatăl lui Reyyan, Hazar și pe clanul Șadoglu.

Mai mult, Miran îi spune lui Azize că pentru el cea mai importantă este Reyyan și că va face tot posibilul pentru a o ajuta atât pe ea, cât și pe familia ei.

Vestea nu îi convine de niciun fel lui Azize, care își vede eforturile năruite.

Manipulatoare, bătrâna ticluiește fel și fel de planuri pentru a-și manipula nepotul și a-l readuce pe calea lui de dinainte de Reyyan, de a fi dornic de răzbunare pe clanul Șadoglu.

Reyyan conștientizează că această dorință aprigă de răzbunare nu poate aduce decât tristețe și probleme pentru ambele familii, atât Șadoglu, cât și Aslanbey.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat și la TV.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize, "pusa la punct" de Nasuh!