Ce a facut Iancu Sterp cat timp mama Geta a fost la Bucuresti! Femeia s-a crucit cand a ajuns acasa

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 01:20
Astazi este ziua mamei Geta

De ziua ei, mama Geta a povestit ce s-a intamplat cand a revenit de la Bucuresti, invitata fiind la emisiunea Teo Show.

Mama Geta isi sarbatoreste astazi ziua de nastere, iar cadoul ei cel mare este faptul ca toti copiii ei sunt realizati si se inteleg ca intr-o mare si unita familie, exact cum i-a crescut si i-a educat. Mama Geta a mai povestit ca fetele ei, Geta si Ileana Sterp, au gatit toata ziua tot felul de bucate ce vor fi puse pe masa, seara cand se vor strange in jurul mesei, mai putin Faimosul Culita care are deja aproape trei luni de cand este plecat la Survivor Romania 2021. Cu siguranta, Faimosul se gandeste la mama

lui si ii transmite in gand toata iubirea ce i-o poarta. 

Mama Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 isi serbeaza ziua de nastere

Citeste si: Iancu Sterp, dezvăluire emoționantă: „În această poză v-o prezint pe...” Ce frumos a făcut anunțul!

Insa, mama Geta, inainte de toate, i-a marturisit lui Teo in emisiune ca randul trecut cand a venit la Bucuresti, si-a gasit casa intr-un mare dezastru pentru ca fiul cel mic, Iancu Sterp a profitat de ocazie si a dat o petrecere in toata regula incat

nici macar un strop de vin nu i-a mai ramas femeii sa puna la friptura:"Totul e natural, sa vedeti ce bunati sunt aici...Am vrut sa pun niste vin acum la friptura si nu am mai gasit gram de bautura in casa. Aveam multe sticle, dar am gasit multe pahare sparte. La fel si sticlele. Cadou am primit de la iancu aseara acesti cercei si lantisorul ca o zis ca ii aveam de cand eram eu fata."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta, dezvaluire despre Iancu Sterp

Citeste si: Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

Tot Iancu  a fost cel care i-a si scris un mesaj din suflet celei care i-a dat viata facand-o totodata sa planga de fericire ca are un asemenea fiu iubitor si intelegator:" Astăzi este despre tine! În această poză v-o prezint pe eroina mea. Deși a trebuit să fie și bărbat și femeie ca să ne crească pe noi, mereu a fost o luptătoare și a tras cu dinții ca să ne vadă mari și realizați și să ne educe cum a putut mai bine.

Pentru asta, mama, o să-ți fiu recunoscător toată viața mea și chiar dacă de multe ori te supăr sau dau petreceri acasă in lipsa ta să știi ca Iancu al tău mereu o să-ți fie alături și o să te facă cea mai mândră mama de pe pământ. Toată viața ai muncit din greu trezită de la ora 5 prin frig și ploaie pentru copiii tai, ei bine acum copiii tai s-au făcut mari și puternici și o să aibă grijă ca mama lor să fie cea mai împlinită femeie din lume iar dacă vreodată se va întâmpla să
mai ai vreo lacrimă pe obraz, aceea să fie de bucurie! Te iubim nespus, ești eroina noastră, șefa noastră, mama, tata, sora, frate și modelul in viață ! 
Nu o să avem vreodată cuvinte și zile să-ți răsplătim dragostea, bunătatea și creșterea. Sunt cel mai bogat om pentru ca o strig pe mama, iar ea îmi răspunde! LA MULȚI ANI, MAMA!”

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.