Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Simona Braboveanu revine în competiție!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 01:30
Simona Braboveanu revine în casă
Sursa: captura video Kanal D

O ediție foarte interesantă Puterea Dragostei este difuzată joi, 25 martie. Urmăriți Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Simona Braboveanu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, revine în casă și în competiție!

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, chiar precizează că Simona vine la Puterea Dragostei sezonul 3 pentru a rămâne în competiție.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Și în casa băieților va pătrunde un nou concurent, care va face show încă de la venire.

Se va dezbrăca, va face striptease, totul pentru a le atrage atenția fetelor.

Simona Braboveanu și Cristian Comănici sunt prieteni, ei cunoscându-se prin Bianca Comănici. La venire, Simona îl va întreba dacă are cuplu, iar el va răspunde că da. "N-ai, că dacă aveai nu acceptai să te pup", îi spune Simona.

Cristian Comănici are o relație cu Mariana, cea pe care și-a dorit-o încă de la intrarea în casa Puterea Dragostei.

După lungi tatonări și după ce Mariana i-a spus că prioritatea ei este Rareș, iubirea lui Comănici a învins și el acum formează un cuplu cu cea pe care a vrut-o de la bun început.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona Braboveanu s-a făcut remarcată la Puterea Dragostei datorită faptului că a spus că este virgină. Mai mulți concurenți nu i-au dat însă crezare. Mulți au pus la îndoială acest lucru, însă Simona s-a ținut sus și tare că nu a făcut amor cu niciun bărbat până ce a devenit concurentă la Puterea Dragostei.

A avut o poveste de dragoste cu Culiță Sterp

Simona Braboveanu s-a îndrăgostit de Culiță Sterp în timp ce acesta a stat timp de o săptămână la Puterea Dragostei.

Venit să își vadă fratele, pe Iancu Sterp, care la acea vreme era concurent la Puterea Dragostei, Culiță Sterp a participat timp de o săptămână la filmări, suficient pentru ca Simona să se îndrăgostească nebunește de el.

Simona și Culiță s-au sărutat în emisiune, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. Culiță declara că Simona e genul care vrea să conducă într-o relație, iar el nu este tipul de bărbat care să se lase condus.

Nu a fost să fie între cei doi, ulterior Culiță împăcându-se cu fosta soție, Carmen, de care s-a despărțit mai apoi. În prezent Culiță are o relație foarte frumoasă cu Daniela, iar ei se pregătesc să devină părinți.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV     al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Momente grele pentru un fost concurent de la Puterea Dragostei: „Sunt disperat să fac niște bani să supraviețuiesc!” Ce mesaj a postat pe instagram?

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.