Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram

Autor: Alice Popescu
Fosta iubita a lui Jador i-a scris de ziua lui

Au format un cuplu, s-au despartit, dar iata ca ea nu tine ranchiuna si mai mult si-a luat inima-n dinti si i-a trimis Faimosului de la Survivor Romania 2021 un mesaj de ziua lui

Jador nu s-a sfiit sa recunoasca la Survivor Romania 2021 ca avut multe femei la viata lui si multe inca ii dau tarcoale deoarece este un barbat care arata bine desi nu intotdeauna a fost multumit de aspectul sau fizic, insa Jador merge regulat la sala impreuna cu fratele lui de cruce, Bogdan Mocanu, si-a imbunatatit vizibil si stilul vestimentar si este normal ca femeile sa roiasca in jurul sau, insa se pare ca la viata lui, Faimosul de la Survivor Romania 2021 a avut foarte putine iubite oficiale.

Dupa una, suspina intr-una chiar si la Survivor Romania 2021 unde i-a recunoscut pentru prima data Amnei ca a venit in competitie sa uite de ea si a doua oara cand a primit celebra scrisioare de la ea, Jador a urlat si in fata a milioane de telespectatori a cerut-o de sotie.

Mesajul fostei iubite a lui Jador de la Survivor Romania 2021 de ziua lui de nastere

Citeste si: ASTAZI este ziua de nastere a lui Jador. Cati ani implineste Faimosul de la Survivor Romania 2021?

Dar iata ca nu doar Georgiana a fost marea iubire a lui Jador, ci vorbim de Simina Loica dupa care Faimosul a suspinat multe luni la rand dupa despartire si dupa ce ea s-a cuplat cu Alex Zanoaga. La un moment dat se vorbea de un triunghi amoros deoarece Jador  nu a putut sta mult fara Simina si chiar daca ea era insarcinata a mers la Timisoara sa

o viziteze si mai mult, cei doi s-au intalnit fara stirea lui Alex la acea vreme si chiar s-au si pupat, lucru recunoscut de catre cataret. Insa lunile au trecut, iar iubirea Faimosului de la Survivor Romania 2021 a fos tun foc de paie, ba mai mult Simina chiar de ziua lui Jador a publicat o poza cu baietelul pe care il are cu Alex Zanoaga si a scris scurt in dreptul ei: "Tot ce iubesc..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce i-a scris fosta iubita a lui Jador de la Survivor Romania 2021 de ziua lui

Citeste si: Tatal lui Jador a vorbit pentru prima data despre religia Faimosului de la Survivor Romania 2021!

Insa, cea care nu l-a putut uita niciodata pe Jador este Mariana Susarenko care posteaza foarte des clipuri sau imagini cu Jador si ea si se pare ca si acum si-ar dori o relatie cu fostul concurent de la Puterea Dragostei, reality unde a participat si ea si unde a format un cuplu cu Faimos, insa pentru scurt timp.

Mariana nu a uitat de ziua de nastere a lui Jador si a postat cateva imagini cu ei doi in  dreptul carora a scris scurt: "La multi ani, Ionut Dumitrache..."

Cu toate acestea, in acest moment, pentru Jador conteaza reactia unei singure femei si anume Georgiana Elisei pe care o vede zi si noapte ca pe o icoana si pe care abia asteapta sa o revada si sa isi intemeieze o familie cu ea, asta daca tanara il va ierta.