Cum puteti alege urmatorul premiu oferit ca recompensa la Survivor Romania, saptamana viitoare? Iata cum trebuie sa procedati!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2021, 00:22
Daniel Pavel a anunțat că publicul va alege recompensa de săptămâna viitoare, de la Survivor Romania.

Jocul pentru recompensa s-a disputat in aceasta seara si s-a incheiat cu victoria Razboinicilor, insa tu poti decide urmatorul premiu pe care il va primi echipa castigatoare saptamana viitoare.

Telespectatorii vor avea puterea de a decide urmatorul premiu oferit la finalul jocului pentru recompensa de saptamana viitoare. Astfel, publicul va putea vota recompensa intrand pe pagina oficiala de Instagram a emisiunii Survivor Romania 2021.

Picnic sau o seara de film? Ce premiu vor alege telespectatorii pentru concurentii de la Survivor Romania

Premiul pentru care Faimosii și Razboinicii de la Survivor Romania se vor lupta in cadrul jocului de recompensa de saptamana viitoare va fi ales de catre telespectatori.

Daniel Pavel,  prezentatorul emisiunii Survivor Romania, i-a anuntat pe fanii competitie sa intre pe pagina de Instagram a emisiunii pentru a vota recompensa favorita. Telespectatorii vor avea de ales intre un picnic sau o seara de film, de care echipa castigatoare se va bucura saptamana viitoare.

"Avem din nou nevoie de ajutorul vostru, care sunteti in numar atat de mare alaturi de fenomenul Survivor Romania, de Faimosi si de Razbinici, pentru ca din nou veti acolo, acasa, veti alege premiul urmatorului joc pentru recompensa la Survivor Romania!

Iata veti avea de ales acolo acasa, intre picnic sau o seara de film! Intrati pe Instagram la Survivorromania.oficial si faceti aceasta alegere pentru Faimosi, pentru Razboinici! Picnic sau seara de film!",
a transmis Daniel Pavel, celor de acasa.

Pentru ca mancarea este importanta pentru supravietuire la Survivor Romania, concurentii ambelor echipe s-au bucurat enorm ca unul dintre premiile propuse este un picnic si au incercat pe cat posibil sa le transmita telespectatorilor faptul ca isi doresc ca voturile lor sa mearga in favoarea picnicului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, pentru a vota recompensa pe care o va primi echipa victorioasa a primului joc de saptamana viitoare, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina oficiala de Instagram a emisiunii Survivor Romania, iar la sectiunea Stories, veti descoperi postarea care

va permite sa votati premiul favorit, urmand ca recompensa care va acumula cele mai multe voturi sa fie desemnata drept miza in jocul de recompensa de saptamana viitoare. 

Vom vedea daca telespectatorii se vor asculat dorința concurenților de a se bucura de un picnic si la nevoia acestora de a se alimenta cu hrana pentru a recapata forta si energie si a putea lupta pe traseu, sau vor alege o seara de film, gandindu-se la relaxarea lor.

Citeste si: Daniel Pavel, anunt neasteptat despre Roxana Nemes, inainte de a da startul primului mini game de la Survivor Romania! Iata care este miza jocului!

Citeste si: Ei sunt castigatorii jocului pentru recompensa! Final spectaculos la Survivor Romania! Iata care a fost scorul!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.