Familia lui Jador se mărește! Va fi tată în câteva luni! Vestea care îl va șoca pe Faimos: "Este însărcinată..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 03:20
Jador Foto(4)
Familia lui Jador se mărește!

Jador provine dintr-o familie numeroasă și greu încercată de vremuri, însă prietenul său a făcut un anunț care îi va schimba viața.

Jador este în centrul atenției la emisiunea Survivor, iar la Bacău, acolo unde se află familia sa, frații se roagă în fiecare zi ca să reușească. Faimosul nu știe nimic despre familia lui, însă când va ajunge în România, va fi în culmea fericirii.

Citeste si: Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre Jador chiar de ziua Faimosului? A făcut totul public: „Viața e plină de surprize!”

Va fi tată în câteva luni!

Recent, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador, Robert Ionescu, a fost prezent la emisiunea Ștafeta Mixtă, unde a spus în direct că fratele Faimosului, Răzvan, va deveni tată petru prima dată.

Citeste si: Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram

Potrivit Kfetele, Robert Ionescu a promis că va fi nașul nepoțelului lui Jador. Cu siguranță, Jador va fi extrem de emoționat atunci când va afla vestea cea mare, întrucât este cunoscut faptul că artisul adoră copiii și își dorește o familie mare alături de Georgiana, femeia pe care a declarat în fața a milioane de telespectatori că o iubește din tot sufletul.

„Fratele lui Jador, Răzvan, va deveni tătic.

Soția lui este însărcinată!”,  a declarat Robert Ionescu la Ștafeta Mixtă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Răzvan, spre deosebire de Jador, a ales să se dedice Bisericii, un gând care l-a străbătut mult timp și pe Faimos.

De altfel, el îi mulțumește adesea lui Dumnezeu pentru succesul său în muzică, într-un timp relativ scurt. 

Ce mesaj a primit Jador din partea mamei lui

Jador îşi iubeşte foarte mult familia, iar cu mama lui are o relaţie foarte specială. Săptămâna trecută Faimoșii au reușit să iasă învingători la jocul de comunicare. Echipa roșie a primit mesaje din partea mamelor sau din partea figurilor materne din vietile lor.  

Citeste si: Ce spune mama lui Jador, chiar de ziua fiului ei, aflat în Republica Dominicană: "Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu!"

Jador a primit un mesaj extrem de emotionant din partea mamei, incat nu a rezistat si a izbucnit in plans.

„Iti trimit acest mesaj si ma bucur ca am reusit sa ti-l trimit.

Am asteptat cu nerabdare acest lucru. 

Vreau sa-ti transmit ca toata familia e bine. Sa stai linistit ca sunt sanatoasa, nu am nimic.   Atat eu, cat si tatal tau si fratii tai sunt bine.   Toti te sustinem! Zi si noapte ne rugam pentru tine si as vrea si tu de acolo sa te rogi mai mult, sa fii mai aproape de Dumnezeu.   Esti un luptator, stiu ca poti mai mult de atat. Am crescut un luptator, ma mandresc ca am crescut un luptator.   Toti te iubim, Dumnezeu te iubeste, toata Romania te iubeste si nu iti ramane decat sa lupti! Te iubim!",    a fost mesajul din trimis de mama lui Jador.