Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 20, sezonul 1, vineri, 26 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din "La răscruce"

Un nou episod foarte interesant din serialul "La răscruce" este difuzat astăzi la Kanal D. Urmărește La răscruce și Live Video Online, pe kanald.ro.

Episodul de astăzi, cu numărul 20, din serialul "La răscruce" se anunță la fel de interesant și plin de suspans ca și cel de ieri.

Kadir a fost atacat cu arma în mașină, dar a scăpat în urma tentativei de omor.

Vezi Video Online subtitrat serialul „La răscruce” pe Kanal D

Vom afla ce planuri mai are și Veli, care a anunțat-o deja pe Zeynep că nu va înceta cu faptele rele pe care le întreprinde până când Zeynep nu va fi a lui.

Totodată, vom vedea ce se întâmplă și cu Kadir, după tentativa eșuată de asasinat a lui.

Kadir și Zeynep au trecut prin momente grele împreună în ultimul timp, micuța Aylin fiind răpită de Veli, dar Kadir salvându-i viața.

Zeynep a acceptat, recent, să se întâlnească cu Veli, însă doar pentru a afla lucruri despre mama lui Kadir.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zyenep și Kadir, eroii pe care n-ai cum să nu-i îndrăgești

Frumoșii și talentații actori Elçîn Sangu (care o joacă pe Zeynep Tunc) și Kıvanç Tatlıtuğ (care îl joacă pe Kadir) interpretează rolurile principale în serialul turc de succes "La răscruce", care a cucerit atât telespectatorii români, cât și pe cei din Turcia. Cei doi actori au mai putut fi văzuți împreună într-un alt serial turc de succes, "În dragoste și în război", care a fost difuzat tot la Kanal D. 

"La răscruce" este atât o poveste dramatică, precum și una a celei de a doua șanse.

Kadir își pierde soția și fiica într-un teribil atentat terorist și, devastat și plin de vinovăție, decide să se sinucidă. El alege să comită sinuciderea printr-un accident de mașină, însă scapă cu viață.

Kadir scapă, însă celor implicați în accident li se schimbă destinul. Veli devine dușmanul lui numărul 1 și își dorește să se răzbune pe el cu orice preț.

Totodată, Kadir o reîntâlnește pe Zeynep, pe care a cunoscut-o atunci când era copil, la orfelinat. Zeynep îi redă lui Kadir dorința de a trăi și îl face să cunoască din nou dragostea.

Serialul „La răscruce” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, însă doar în România și Republica Moldova. Pentru a putea vedea serialul online trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Serialul „La răscruce” face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de două ori pe săptămână, după Survivor România 2021. În această seară "La răscruce" începe la ora 23:30.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 19, sezonul 1, joi, 25 martie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.