Sindy indragostita de unul dintre Razboinicii de la Survivor Romania? "Eu am venit aici pentru..." Iata ce marturisiri uluitoare a facut concurenta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2021, 21:30
Sindy da cartile pe fata si spune daca are sa nu sentimente pentru veunul dintre colegii sai.

Sorin o provoaca pe Sindy sa recunoasca daca are sentimente pentru vreunul dintre Razboinicii. Aflati ce marturisiri va face concurenta!

In editia precedenta a emisiunii Survivor Romania, Razboinicii au reusit sa castige primul joc al saptamanii si sa se bucure de o recompensa ce a constat intr-o masa copioasa cu paste si sos, extrem de binevenita dupa multe zile in care au rabdat de foame si au visat la cele mai bune mancaruri de acasa.

Dupa fiecare joc care ii sleieste de puteri, Razboinicii se odihnesc seara in adapostul lor, insa inainte de culcare acestia obisnuiesc sa mai poarte anumite discutii fie despre cele petrecute in ziua respectiva pe traseu, fie despre ceea ce traiesc

ei pe insula, dincolo de de jocurile epuizante de la Survivor Romania.

Cea care deschide o astfel de discutie este Sindy, care afirma radical faptul ca ea nu va reusi sa castige competitia, insa cu siguranta unul dintre baietii din echipa sa va fi marele castigator.

"Eu nu o sa castig Survivor Romania si asta stiu si sunt constienta de acest lucru! Insa pot sa zic ca un baiat de a noi o sa castige, de la noi din echipa noastra! Da, o sa fie...

ori Andrei, ori Marius!",
spune Sindy.

Pe de alta parte, Sorin a parut destul de deranjat de predictiile colegei sale si nu a ezitat sa o ironizeze, spunandu-i ca nu se astepta sa aiba alte variante de raspuns, decat Andrei sau Marius.

"Da, e intre Andrei si Marius. A, dar nu ma asteptam, adica... Chiar stateam si ma gandeam acum, ca ai zis ca baieti, bai, cred ca se gandeste la mine sau la Starlin, sau la Albert, stii?",

afirma usor ironic, Sorin.

Insa de la aceasta scurta discutie, Sorin ajunge la un alt subiect mult mai sensibil in ceea ce o priveste pe Sindy. Razboinicul o provoaca pe coechipiera lui sa recunoasca daca are sau nu sentimente pentru Andrei sau Marius.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Em m-am mai gandit la o chestie, Sindy! Eu cred ca la tine e o strategie, eu cred ca joci strategic! Te-ai mutat langa Andrei, sa dormi cu el, ca sa-l faci gelos pe Marius! Dar tie de fapt de Marius iti place! Asa simt eu, acum nu stiu!",  a spus Sorin.

Pe de alta parte, Sindy s-a arata destul de deranjata de afirmatiile lui Sorin mult prea indraznete.

Razboinica a recunoscut ca ea a venit pentru competitia in sine si nu pentru a se indragosti.

"Dar nu, mai, deci eu, aici, am venit pentru competitie, nu la... Nu vreau sa fac gelos pe absolut nimeni, nu e cazul de nimic aici!", a spus raspicat Sindy.

Citeste si: Cum a reusit Sindy sa cucereasca telespectatorii Survivor Romania 2021! Razboinica a fost socata cand a auzit ca e preferata publicului

Citeste si: Cine este sora geamana a lui Sindy de la Razboinci. Tanara nu ii seamana deloc si este absolut superba

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.