Razboinicii au nominalizat! CINE a fost propus spre eliminare in primul consiliu de nominalizare al saptamanii la Survivor Romania?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2021, 00:17
Razboinicii au facut nominalizari in consiliu.

Razboinicii au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii si au facut nominalizari in consiliu! Pe cine vor sa elimine din competitie?

In aceasta seara, primul joc de imunitate al saptamanii a fost castigat de catre Faimosi, ceea ce a insemnat ca in cadrul primului consiliu de nominalizare Razboinicii s-au votat intre ei pentru a se decide cine va fi primul concurent nominalizat al saptamanii la Survivor Romania 2021. Un concurent a primit cele mai multe voturidin partea colegilor sai si astfel se află în pericol de eliminare.

Pe cine au nominalizat Razboinicii in primul consiliu de nominalizare al saptamanii!

Desi au inceput saptamana aceasta in forta reusind sa castige primul joc, cel pentru recompensa si totul parea ca este in regula in echipa Razboinicilor, acestia n-au avut sansa sa isi adjudece si imunitatea in jocul de astazi, astfel ca au fost nevoiti sa faca nominalizari in consiliu si sa decida pe cine vor sa trimita acasa din echipa lor.

Dupa ce fiecare concurent din echipa Razboinicilor a mers sa-si exprime votul secret, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai de echipa.

In cele din urma, cel care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai a fost Marius, el fiind primul concurent nominalizat spre eliminare al acestei saptamani la Survivor Romania.

Razboinicul Marius a primit cu mult calm vestea ca este primul concurent nominalizat al saptamanii si mai mult decat atat a dat de inteles ca se astepta la acest lucru din partea colegilor sai de echipa, din cauza faptului ca in ultima vreme nu a mai reusit sa aduca puncte in jocurile disputate si astfel s-a simtit vizat spre nominalizare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am o stare linistita, dar in acelasi timp suparat pe mine pentru ca am ajuns in aceasta situatie, fix din cauza mea! Am venit linistit la consiliu stiind ca eu voi fi cel nominalizat si oarecum eram impacat cu ideea pana sa ajung aici! La fel de linistiti au venit si colegii mei pentru ca stiau ce au de votat! A fost un vot din partea colegilor mei, fix pentru ca am adus mai putine puncte dar este si un vot cu scopul spre motivare si revenire, pentru ca ei, clar nu ma stiu asa si nici eu

nu ma stiu asa!

Am apucat sa vorbesc cu cativa dintre ei si mi-au spus ca voteaza pentru a-mi da seama cu e sa fii nominalizat si poate de aici revenirea mea ulterior! Sper ca asta sa se si intample si sa nu mai ajung in aceasta pozitie! De aici clar cei de acasa daca au apucat sa voteze cat linia a fost deschisa le multumesc si m-as bucura daca ar fi langa mine in continuare in aceasta competitie si experienta, daca nu ce-o vrea Dumnezeu sa se intample!",

a spus Marius dupa ce a aflat ca este primul nominalizat al acestei saptamani la Survivor Romania.

Citeste si: Miza fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Citeste si: Final dramatic in jocul de imunitate la Survivor Romania! Scorul final s-a decis la stafeta mixta! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.