Cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei! 4 cupluri s-au luptat pentru premiul de 1500 de euro, dar ei au ieșit învingători

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 04:05
Cristina Mihaela a anunțat cuplul favorit al lunii martie la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Iubirea dintre ei a fost apreciată de restul concurenților din casă, astfel că au fost desemnați cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei. Cine sunt câștigătorii cecului în valoare de 1500 de euro?

Dincolo de tensiuni, certuri, reproșuri, cuvinte urâte și violență, o parte dintre concurenții de la Puterea Dragostei au reușit să se îndrăgostească în cadrul emisiunii și să formeze un cuplu. Astfel, emoțiile au fost mari în această seară pentru cei care se află într-o relație, având în vedere că a fost ales cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei. Cine sunt câștigătorii?

Cristina Mihaela a dat vestea cea mare! Ei formează cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei 

La finalul fiecărei luni, cuplurile formate în casa Puterea Dragostei au șansa de a câștiga cecul în valoare de 1500 de euro. De această dată, 4 cupluri s-au luptat pentru premiul pus în joc, astfel că pentru Aya și Andrei, Alexandra și Codruț, Mariana și Cristian Comănici, dar și pentru Andrada și Cazi, emoțiile au fost foarte mari. Fiecare concurent a fost rugat să își exprime votul, moment în care anumiți concurenți au ales să pună în practică anumite strategii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021- Prima parte- VIDEO Andrei sare să îl bată pe Cristian Marinescu!

Mai au și momente în care se ceartă, dar se pare că sentimentele dintre ei sunt destul de puternice, un motiv în plus ca ei să fie desemnați cuplul favorit al lunii. După câteva clipe de suspans, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat ce concurenți formează cuplul favorit al lunii.

Este vorba despre Aya și Andrei. Cei doi au intrat în posesia cecului în valoare de 1500 de euro, bani pe care îi vor putea cheltui după bunul lor plac. 

„Aya și Andrei, voi sunteți cuplul favorit al acestei luni. Vă invit lângă mine, vă rog. Practic, câștigați 1500 de euro, iar eu vă felicit din suflet pentru tot, bravo vouă. Măi, Andrei, să nu mai fii nervos, să îți continui relația la fel de frumos și tu să fii mai înțelegătoare.”

, a spus Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Mihaeela le-a amintit concurenților că cecul este doar un premiu simbolic și că cea mai importantă este iubirea dintre ei, astfel că toți cei care se află într-o relație ar fi meritat să câștige. 

După ce a fost anunțat cuplul câștigător al lunii, în casa Puterea Dragostei au apărut tensiuni. Unii concurenți s-au bucurat pentru cuplul Aya și Andrei, în timp ce alții au considerat că nu meritau premiul.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Radu sare la bătaie!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.