Sindy, acuzatii dure la adresa lui Sorin! Razboinica il considera vinovat de esecul echipei sale in jocul de imunitate! "Sorin este slab pe traseu!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2021, 01:28
Sindy l-a pus la zid pe Sorin.

Sindy considera ca Marius nu merita sa fie cel nominalizat, ci Sorin, pe care il considera principalul vinovat pentru esecul echipei sale.

Pierderea primului joc de imunitate al saptamanii a adus in tabara Razboinicilor noi tensiuni, care deocamdata sunt latente, asta pentru ca toti concurentii incearca sa nu rabufneasca, ci doar poarta discutii pe grupuri.

Singura care a indraznit totusi sa isi exprime punctul de vedere cu privire la situatia in care se afla echipa sa, a fost Sindy, care i-a spus Mellinei exact ceea ce crede despre Sorin, pe care il considera vinovat de infrangerea suferita in lupta cu Faimosii din primul joc de imunitate al saptamanii.

Sindy il pune la zid pe Sorin!

Desi este cea noua concurenta din echipa Razboinicilor, Sindy a devenit rapid una dintre cele mai bune concurente atat pe traseu, cat si la probele de indemanare, reusind sa aduca multe puncte pretioase pentru echipa sa la ultimele jocuri disputate.

Sindy a prins mult mai multa incredere in fortele sale mai ales dupa ce in consiliul de eliminare de saptamana trecuta s-a aflat pe locul doi in preferintele publicului.

Fapt ce a motivat-o si mai mult pe Razboinica sa lupte cu indarjire pentru echipa sa. Insa cu toate acestea, echipa albastra a ajuns in situatia de a pierde primul joc de imunitate si au fost nevoiti sa faca nominalizari.

Dupa consiliul de nominalizare, in care Marius a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai, Razboinicii au incercat sa caute vinovatii pentru infrangerea suferita in fata Faimosilor, iar Sindy a fost prima care a avut curajul sa spuna ceea ce crede si anume faptul ca Sorin este principalul vinovat, deoarece a spus-o chiar cu

gura lui ca nu vrea sa dea totul pe traseu sa nu se accidenteze.

Desi nu are o prietenie stransa cu Mellina, Sindy a indraznit sa-i spuna acesteia tot ceea ce crede despre Sorin si anume faptul ca el ar fi meritat sa fie nominalizat si nu Marius, deoarece Sorin este mult mai slab pe traseu, iar la probele de indemanare are pur si simplu mult noroc si tocmai de aceea aduce puncte echipei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu te supara, dar Sorin este slab pe traseu. Si daca ar fi ca el sa fie la traseu cu cei mai rapizi dintre toti baietii, n-are sanse, n-are cum sa...

n-are timp, chiar daca e bun pe final, n-are timp sa ajunga, pentru ca n-ai cum!", a spus Sindy.

In schimb, Marius este un concurent mult mai bun pe traseu, mult mai rapid si cu mult mai mult potential, iar faptul ca nu a mai reusit sa aduca puncte la jocuri in ultima vreme se datoreaza doar unui ghinion teribil.

"Noi am vrut sa dam totul acolo pe teren si Sorin s-a gandit ca, <<ce conteaza, eu merg mai incet pe traseu, nu vreau sa ma accidentez, poate iau punct, eu sunt norocos pe partea finala, tot timpul castig!>> sau nu stiu poate au ei in gandul lor ca ei castiga de fiecare data pentru ca ei sunt cei mai buni la partea finala!", a mai spus Sindy.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de sâmbătă, 27 martie 2021- VIDEO. Abia au făcut pace și deja au apărut tensiunile? Zanni a dezvăluit ce se întâmplă în echipa Faimoșilor: „Ne-au văzut că facem treabă și...”

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, strigăt disperat pe instagram: „Începe nebunia pentru mine. Apelez la voi...” Ce le-a cerut prietenilor virtuali?

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.