Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 24 mai 2021, 11:26

În această seară, de la ora 23:15, la Kanal D, Andreea Mantea, gazda emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, ne poartă pașii către o nouă 'aventură', de data aceasta acasă la una dintre cele mai îndrăgite artiste din Romania, Minodora.

Îndrăgita vedetă Kanal D, Andreea Mantea, si-a propus ca, de această dată, să ii ofere o experiență de neuitat artistei, așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Ajunsă în casa Minodorei (n.r. – Minodora Muntean), Andreea Mantea este surprinsă să afle care este una dintre pasiunile artistei: ursuleții. Fie că sunt din pluș, ceramică, Minodora i-a adus din călătoriile sale prin toate colțurile lumii.

Ce vedem in aceasta seara in ''Trairi alaturi de Andreea Mantea''

“Soțul meu mă alintă 'ursulețul meu'!”, mărturisește artista.

Citeste si: Andreea Mantea, intrebari incomode si riscante pentru Minodora! "Ce mi-a stricat ziua femeia asta! Nu te gasesc eu pe undeva in aceasta viata!" Aflati cum va reactiona artista, LUNI, 29 martie, de la 23:15, la Kanal D!

Andreea Mantea are, însă și alte planuri, în ceea ce-o privește pe Minodora și, cum artista a slăbit foarte mult, și se poate lauda cu o siluetă de invidiat, vedeta Kanal D și-a propus să o testeze, printr-un joc culinar, incercare pe artista, cu siguranță, nu o va uita prea curând.

“Ți-am schimbat puțin în sufragerie… ți-am adus toate delicatesele românești.Te invit la un 'brunch' cu produse autentic românești! (…) Regulile acestui joc sunt foarte simple…”,  îi

spune Andreea Mantea Minodorei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am 21 de ani de carieră dar aceasta este cea mai 'groaznică' filmare a mea!”,

exclama Minodora, atunci când Andreea Mantea incepe jocul….

Nu ratați, în această seară, la ora 23:15, o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D!