Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 24, luni, 30 martie 2021 - VIDEO. Provocarea Andreei Mantea pentru Minodora

Autor: Marina Ionescu
Provocarea Andreei Mantea pentru Minodora

O nouă ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” începe la Kanal D, de la ora 22:15. Poți urmări emisiunea și online, Live Video Online pe kanald.ro.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” se bucură de un real succes, asta și datorită faptului că vedeta este sinceră și nu le ascunde celor de acasă nimic din ce are legătură cu viața ei personală. Astfel, fanii Andreei Mantea au posibilitatea de a o cunoaște exact așa cum este ea. 

Citeste si: Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

Vezi Online Video ediția de luni, 29 martie 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

Fanii Andreei Mantea au fost obișnuiți ca vreme de mulți ani să o vadă în postura de prezentatoare de televiziune, aceasta aflându-se la cârma foarte multor emisiuni de succes.

Acum, emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” le dezvăluie celor de acasă cum este Andreea Mantea în realitate și cum arată o zi din viața ei.

În fiecare zi de luni, cei de acasă pot urmări ce s-a mai întâmplat nou în viața Andreei Mantea și a fiului ei, David.  

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată la început de săptămână, mai exact în fiecare luni, de la ora 22:30. Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” poate fi urmărită atât la Tv, cât și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Andreea Mantea, inteviu de senzatie cu Minodora! 

Daca data trecuta Andreea Mantea a ales sa viziteze impreuna cu David cel mai mare sanctuar de ursi bruni din tara si din Europa, unde au petrecut clipe de neuitat in compania frumoaselor animale, de aceasta data vedeta a decis sa ii faca o vizita Minodorei, careia i-a pregatit un interviu de pomina si multe surprize.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea ne poartă pașii către o nouă aventură, de data aceasta acasă la una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Minodora.

Andreea Mantea și-a propus ca, de această dată, să îi ofere o experiență de neuitat artistei, așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

Citeste si: Andreea Mantea, intrebari incomode si riscante pentru Minodora! "Ce mi-a stricat ziua femeia asta! Nu te gasesc eu pe undeva in aceasta viata!" Aflati cum va reactiona artista, LUNI, 29 martie, de la 23:15, la Kanal D!

"Pe cine nu ai chema la nunta dintre: Vali Vijelie, Florin Salam sau Adrian Minune?"; "Care este barbatul din showbizul romanesc pentru care ti-ai risca... casnicia?", acestea sunt dar doua dintre intrebarile adresate Minodorei, in editia de luni a emsiiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea".

Aflati cum va reactiona Minodora atunci cand va auzi cele zece intrebari periculoase si daca va decide sa ofere un raspuns sincer, luni, intr-o noua editie palpitanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:15, la Kanal D!